Filtrera
Stäng

Övrigt

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Black Magic Compact Fishing Plier Gun

Black Magic Compact Fishing Plier är en aluminium fisketång av väldigt hög kvalitet med "käftar" av rostfritt stål. Med denna tång kan du öppna fjäderringar, klippa av fiskelina (både nylon- & flätlina) samt använda den som tång för att t.ex kroka loss fisk. Avbitaren har tungstensblad vilket kommer klippa av dina fiskelinor med bravur.Tången väger endast 123g och levereras med hölster och snodd så man inte tappar bort den. Fungerar perfekt för vanligt spinnfiske i insjöar och på kusten men även till havsfiske.
629,00 kr

Black Magic Large Fishing Plier Gold

Black Magic Large Fishing Plier är en aluminium fisketång av väldigt hög kvalitet med "käftar" av rostfritt stål. Denna modell lämpar sig främst för mer krävande fiskesituationer där man behöver en tång man vet håller! Med denna tång kan du öppna fjäderringar, klippa av fiskelina (både nylon- & flätlina) samt använda den som tång för att t.ex kroka loss fisk. Avbitaren har tungstensblad vilket kommer klippa av dina fiskelinor med bravur.Tången väger endast 180g och levereras med hölster och snodd så man inte tappar bort den. Lämpar sig bäst till havsfiske men även gäddfiske.
839,00 kr

Climax Haruna Planer Board Line

Climax Haruna Planer Board Line är en lina av högsta kvalité och som är tillverkad av 100% dyneema för att göra linan så stark som möjligt. Linan har en väldigt mjuk yta och är saltvattenstålig. Perfekt att använda vid all typ av planer board fiske eller använda som tafsmaterial när du tillverkar stingers för Norgefisket.
Lagernivå:
Från 499,00 kr

Cuda Titanium Bonded Pistol Grip Plier

En fisketång med pistolgrepp av hög kvalitet från Amerikanska Cuda. Tången går utmärkt att använda för att bl.a kroka loss fisk, stänga wirelås samt knipsa av wire, fluorocarbon och nylon m.m. Tångens stål är tre gånger hårdare än vanligt stål vilket resulterar i att den kommer att hålla mycket längre tack vare dess titaniumblandning. Handtaget är halkfritt för ökad säkerhet. Totalt mäter tången 23cm.
429,00 kr 399,00 kr

Darts Glass Beads Amber 6mm (9-pack)

Darts Glass Beads är glaspärlor för t.ex. Carolina- och Texastackel. Används också vid tillverkning av havsfisketackel. Perfekta till tex plattfisk. Glaspärlorna har ett karakteristiskt krispigt ljud och facetteringen ger en extra dimension.
34,00 kr 29,00 kr

Fluorocarbon Havsfisketafs

Havsfisketafs/Skarvtafs tillverkad av fluorocarbon från Japan av högsta tänkbara kvalitet och som är UV-beständig. Dessa tafsar är perfekta för bl.a Norgefiske efter hälleflundra, torsk m.m. En havsfisketafs är tacksamt att använda då den är väldigt nötningstålig jämfört med en flätlina, så man behöver inte oroa sig för vassa tänder eller stenar som skaver mot ens huvudlina. Tafsens lekande och beteslås är av väldigt hög kvalitet. Här skruvar du enkelt på ditt bete på spiralbeteslåset istället för att behöva krångla med trögöppnade standard lås. Tafsen är knuten på 1,00mm fluorocarbon som har en brottstyrka på hela 55kg och hela tafsen mäter 1,5 meter. Dessa är handknutna av oss på EL-GE Sportfiske med bästa tänkbara komponenter.
79,00 kr 69,00 kr

Gunki Stainless Multitång 21cm

Gunki Multitång av rostfritt stål uppfyller alla dina behov... Klippa (stålwire, flätlina etc), stänga wirelås, öppna fjäderringar, landa fisk m.m. Tången har ett ergonomiskt handtag för perfekt grepp. Var noga med att skölja av efter användning i saltvatten.
349,00 kr

Halibut Anti Twist Rig Weight

Självlysande blyvikt för ett så kallat "Halibut Anti Twist Rig" tackel. Dessa sänken användas tillsammans med betesfisk vid mete efter t.ex hälleflundra, torsk m.m. Denna fiskemetod har visat sig ruggigt effektiv i Nordnorge på stor hälleflundra. Spana gärna in bilden nedan för att se hur det skall se ut när riggen är färdigknuten. Kompletteras med fjäderring, lekande, fluorocarbon eller nylon (ca 0,90-1,2mm) samt två krokar i lämplig storlek. Vi rekommenderar en storlek runt #5/0 på krokarna. Välj vikt på sänket nedan.
Lagernivå:
Från 54,00 kr

Jarvis Walker Rullfett

Dags att börja se om dina rullar? Att använda lite rullfett på dina rullar kan göra väldigt stor skillnad och få dom att kännas nästan som nya igen! Rullfett från Jarvis Walker i tub på 149gr.
29,00 kr 26,00 kr

Jiggstans

Darts Jiggstans är ett utmärkt verktyg om du vi få extra liv i dina jiggar. Stansa ut material ur jiggsvansen eller kroppen för att mjuka upp jiggen och ändra dess rörelsemönster.
Lagernivå:
Från 27,00 kr

Knutåtdragare/Puller

Optimalt verktyg för att dra åt knutar när man gör tafsar och tackel i grova material av nylon, fluor ocarbon och wire. Med detta verktyg får man ett mycket bra tag i öglan, lekandet, kroken eller beteslåset utan att skada detta och sig själv
59,00 kr 54,00 kr

Makrillmete 70 gram

En vinda med lina och ett 70 grams sänke och 2st krokar. Perfekt till makrillmetet i sommar!
49,00 kr 44,00 kr