Filtrera
Stäng

Havsfiskaren

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

ABU Röken Large (Inkl rökspån)

Bjud fiskevännerna på färsk, rökt fisk. Eller briljera i hemmet med nyrökta delikatesser. I snart 50 år har ABU-röken varit en snabb och enkel väg till goda fiskrätter. Emaljerad plåt, med dropplåt, rökgaller och tändvätskebehållare. Denna modell är den större varianten i rostfritt stål, med dubbla brännare och tvåvåningssystem. 2 brännare. Just nu får du 3,5 liter rökspån från Kingfisher av högsta kvalitet till ett värde av 89kr vid köp av denna rök.
699,00 kr 399,00 kr

BFT Atlantic Fishing Glove

BFT Atlantic Glove är en 100% vattentät fiskehandske som även håller värmen bra. Fodret inuti handskarna är av fleece vilket gör att det är mjukt och varmt samtidigt. Handskarna är relativt små i storlekarna så man bör gå upp i en storlek än vad man är van vid. Det går även alldeles utmärkt att klippa av fingrarna om man skulle vilja ha dem fingerlösa vid t.ex spinnfiske.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Makrillblänken Silver (5-pack)

Sölvkroken Makrillblänken är mycket prisvärda och fungerar väl. Flera olika storlekar och två olika färger.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Meiho Stinger Ask 3010NS

Meiho Stinger Ask är en perfekt ask att förvara dina stingers i. Hela botten av asken är av foam med skåror i så du enkelt kan fästa dina stingers. Klockrent för dig som vill ha ordning och reda på dina grejer!
169,00 kr 149,00 kr

Mätdekal EL-GE (135cm)

En cool mätdekal som är tillverkad av självhäftade och slitstark PVC vinyl som håller väldigt hög kvalité. Laminerat UV-tryck för hårda tag till sjöss. Ett måste för alla sportfiskare med båt!
69,00 kr 49,00 kr

Paravan Classic Makrill

Komplett paravan med två stycken lekande med interlock. Används till makrillfisket.
49,00 kr 44,00 kr

Presentkort Butik

Ett presentkort hos oss är den perfekta presenten till sportfiskaren som älskar fiske! Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum och gäller enbart i vår fysiska butik i Göteborg (Backaplan).

Presentkort Webb

Ett presentkort hos oss är den perfekta presenten till sportfiskaren som älskar fiske! Presentkortet kommer att skickas digitalt till dig på mail i en PDF-fil som du själv kan skriva ut eller maila vidare. Därför är det extra viktigt att korrekt e-post fylls i vid betalning. Giltighetstiden är 2 år från inköpsdatum och gäller enbart på vår webbshop www.el-ge.se.

Royber Shad Jigg 200 gram

Royber Jigg Small är tillverkad i Tyskland, och Handstöpt i extremt bra gummi. Small är en universell storlek som fungerar till fisket efter alla predatorer i haven. För att få denna lilla jigg att fungera optimalt i sin långsamma gång så fick vi tänka om och ge den en ny design, för att undvika att linan trasslar in sig i trekroken eller bakpartiet så har vi vänt på stjärten. Den stora ”paddeln” ger stora långsamma rörelser på kroppen vid låga farter. Levereras med WMC Vortex Premium krokar, magnetisk låsning av kroppen.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Royber Shad Jigg 567 gram

Royber Jigg Large är tillverkad i Tyskland, och Handstöpt i extremt bra gummi som gör den motståndskraftig mot vassa tänder och stenar. Large är en storlek som fungerar till fisket efter de största predatorerna i haven. Denna modellen har en stor stjärt/paddel för bra gång och rörelse på jiggen vid låga farter. Betet levereras med Royber Bellyboom och lekande av högsta kvalitet och styrka., samt med WMC Vortex Premium krokar, magnetisk låsning av kroppen.
Lagernivå:
Från 329,00 kr

Storm WildEye Giant Jigging Shad 264gr

En av Norgefiskarnas favorit jiggar, har många stora hälleflundror och andra stora fiskar på sitt samvete. Jiggen levereras med ett huvud samt två kroppar. Kropparna är tillverkade i saltimpregnerat PVC-material.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Varholmen Makrillblänken (3 pack)

Rostfria makrillblänken från Varholmen av hög kvalitet. Blänkena är 65mm långa och är helt blanka.
34,00 kr 26,00 kr

Varholmen Makrillhäckla Mix

Varholmen Makrillhäckla Mix är en variant på en klassisk makrillhäckla bestående av tre stycken blänken och tre stycken gummimakk som sitter på snabbkopplingar om man vill byta enkelt.
49,00 kr 44,00 kr

Varholmen Rund Rossen 250gr

Klassisk rundpilk. Skär lätt genom ström och är lätt att sätta i rörelse.
Från 30,00 kr

Varholmen Rund Rossen 500gr

Klassisk rundpilk. Skär lätt genom ström och är lätt att sätta i rörelse.
Från 45,00 kr

Varholmen Svenskepilken 200gram

Varholmen Svenskepilken är en rostfri pilk i klassisk utförande. Hög kvalitet rätt igenom.
59,00 kr 54,00 kr

Storm WildEye Giant Jigging Minnow 398gr

Storm WildEye Giant Jigging Minnow är en havsfiskejigg med en kraftig gång och är designad för att användas i strömmande vatten eller vid fiske i djupa vatten. Kroppen är tillverkad av väldigt slitstarkt PVC material och har en paddle som skapar mycket vibrationer i vattnet som fisken har svårt att motstå från att hugga tag i. Levereras med en färdigriggad jigg med stinger som har en VMC trekrok samt en extra kropp. Denna havsfiskejigg lämpar sig utmärkt för hälleflundra, torsk, sej m.m.
Lagernivå:
Från 249,00 kr

Abu Garcia Seafishing Elite

Ett kvalitativt combo framtaget för Norgefisket med gummibeten eller traditionellt havsfiske med häckla och pilk. En utrustning som håller måttet! Perfekt allround havsfiskeutrustning för dig som vill ha lite bättre grejer men inte vill lägga ner en förmögenhet.
3.747,00 kr 2.599,00 kr

Berkley Filékniv

En lite mindre filékniv från Berkley med träskaft. Bladet är 10cm långt och av rostfritt stål. Perfekt kniv för dig som fiskar abborre, ädelfisk m.m. Ingår knivslida och knivvässare.
269,00 kr 239,00 kr

Companion MG Rostfri

Mora Companion MG med blad i rostfritt stål. Smidig och lättanvänd kniv för såväl fisketuren som fjällvandringen, eller bara som en bra kniv i hemmet. Companion kommer i två olika modeller, den ena med blad i kolstål och den andra, denna modellen, i blad med rostfritt stål. Rostfritt är smidigt då det tål fukt bättre, men blir aldrig fullt lika vasst eller lätt som kolstål. Kolstål är dessutom lättare att skärpa med bryne på egenhand.
99,00 kr 94,00 kr

Makrillblänken Silver Dubbelkrok (5-pack)

Sölvkroken Makrillblänken är mycket prisvärda och fungerar alldeles utmärkt. Krokstorlek #2
Lagernivå:
Från 74,00 kr

Makrillblänken Silver/Röd (5-pack)

Sölvkroken Makrillblänken är mycket prisvärda och fungerar väl.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Meiho Stinger Ask

Meiho Stinger Ask är en smidig ask att förvara dina stingers i. I asken finns det en stor foambit med skåror du enkelt använder för att fästa dina stingers. Det finns även två "vanliga" fack där du kan förvara krok, wirelås, fjäderringar etc. Dessa fack går även att göra till ett stort fack.
159,00 kr 149,00 kr

Royber Shad Jigg 388 gram

Royber Jigg Small är tillverkad i Tyskland, och Handstöpt i extremt bra gummi. Small är en universell storlek som fungerar till fisket efter alla predatorer i haven. För att få denna lilla jigg att fungera optimalt i sin långsamma gång så fick vi tänka om och ge den en ny design, för att undvika att linan trasslar in sig i trekroken eller bakpartiet så har vi vänt på stjärten. Den stora ”paddeln” ger stora långsamma rörelser på kroppen vid låga farter. Levereras med WMC Vortex Premium krokar, magnetisk låsning av kroppen.
Lagernivå:
Från 239,00 kr

Sölvkroken Tacklemapp

Sölvkroken Tacklemappe är en dubbelsidig "betesmapp". Fyller en rad funktioner, inte minst som förvaring av tafsar och dylikt vid havsfiske.
199,00 kr 179,00 kr

Varholmen Häcklor Torsk / Sej (5-pack)

Ett 5-pack med blandade häcklor från Varholmen för torsk- och sejfisket. Går alldeles utmärkt att använda vid vrakfiske eller i Norge.
128,00 kr 79,00 kr