Filtrera
Stäng

Håvar/Håvskaft

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Greys Safe System Vikbar håv

Greys Safe System är en vikbar och teleskopisk påkostad lättviktshåv med gummerat nät och smart konstruktion, som gör den enkel transportera. Förstärkta hörn och stadig bygel. Dimensioner från 50 till 70 centimeter, längder mellan 120 och 240 centimeter.
Lagernivå:
Från 449,00 kr

Gunki Pocket Net Handle

Gunki Pocket Net Handle är ett praktiskt håvskaft som har en transportlängd på endast 31cm. Tack vare dess korta transportlängd blir den supersmidig att ta med sig på alla fisketurer. Håvskaftet levereras med en justerbar axelrem samt en justerbar infästning för nätet så alla tänkbara nät passar på skaftet.
1.199,00 kr 799,00 kr

Håv vikbara

Håvarna har 60 cm långa skaft och knutlöst nät på en håvram som enkelt viks in över skaftet. Handtag i mjukt och halkfritt material.
Lagernivå:
Från 299,00 kr

Pezon & Michel Master Teleskop Large

Pezon & Michel Master Teleskopisk håv är en riktigt smidig och prisvärd fiskehåv. Håven är enkel att fälla ihop vid transport och det går att bestämma hur långt du vill att skaftet skall vara. Håvnätets maskor mäter 6mm.
399,00 kr 349,00 kr

Pezon & Michel Master Teleskop Medium

Pezon & Michel Master Teleskopisk håv är en riktigt smidig och prisvärd fiskehåv. Håven är enkel att fälla ihop vid transport och det går att bestämma hur långt du vill att skaftet skall vara. Håvnätet är masket 6mm.
379,00 kr 299,00 kr

Pezon & Michel Monster XXL Folding Net

Pezon & Michel Monster XXL Folding Net är en riktigt rejäl håv och passar perfekt för dig som fångar stora fiskarter, så som gädda och lax men även för havsfiske. Då håvnätet är hela 80cm djupt får man plats med riktigt stora fiskar i den! Delar av ramen är utrustad med flytande foam vilket gör att man enklare håvar fisk. Nätet är av gummi vilket dels är skonsammare för fisken (perfekt för catch & release) samt att krokar inte trasslar in sig på samma sätt som i tygnät.
1.299,00 kr 990,00 kr

Pezon & Michel Monster XXL Secure Net

Monster XXL från Pezon & Michel är håven för dig som jagar stora fiskar, så som gädda och lax! Här får du en fiskehåv av hög kvalitet med aluminiumhandtag och metalram som är teleskopisk. Håven är även försett med ett gumminät vilket är väldigt skonsamt mot fisken men samtidigt tacksamt om krokar fastnar i nätet, då det blir enkelt att trassla ut.
1.199,00 kr 979,00 kr

Savage Gear Pro Folding Rubber Large Mesh Landing Net

Savage Gear Pro Folding är en utav marknadens mest populära håvar bland gädd- och laxfiskare. Här har du en fiskehåv som är superstark och tillverkad av lättviktsmaterial. Håven är även försedd med "rubber mesh" nät vilket dels är väldigt skonsamt mot fisken samt att det är väldigt lätt att trassla ur kroken. Håven är vikbar vilket gör att den är lätt att transportera.
Lagernivå:
Från 399,00 kr

Savage Gear Pro Tele Folding Rubber Large Mesh Landing Net

Savage Gear Pro Tele Folding är en utav marknadens mest populära håvar bland gädd- och laxfiskare. Här har du en fiskehåv som är superstark och tillverkad av lättviktsmaterial. Håven är även försedd med "rubber mesh" nät vilket dels är väldigt skonsamt mot fisken samt att det är väldigt lätt att trassla ur kroken. Håven är teleskopisk och vikbar vilket gör att den är lätt att transportera.
Lagernivå:
Från 449,00 kr

Sensas Classic Croco Handle 5,7 meter

Sensas Classic Croco Handle - ett klassikt håvskaft med en längd på hela 570 cm. Transportlängden är 159 cm fördelat på 4 sektioner. Vikt: 652 gram. Styrka: 8,5/10. Till detta håvskaft behöver du ett håvgarn (Landing Net Head) som köpes separat.
1.399,00 kr 1.249,00 kr

Sensas Landing Net Handle Alligator 3,1 meter

Sensas Landing Net Handle Alligator är ett teleskopiskt håvskaft i glasfiber som i utfällt läge är 310 cm. Tillverkad av glasfiber som även håller för större fisk. Till detta håvskaft behöver du ett håvgarn (Landing Net Head) som köpes separat. Transportlängden är 115 cm. 3 sektioner. Vikt: 350 gram.
399,00 kr 349,00 kr

Teleskopisk håv

En mycket bra teleskophåv som man kan fälla ihop. Väldigt bra och säker låsningsmekanism! Mjuka och knutlösa garn för skonsammare hantering av fisken. Du hittar mått under fliken "Mer information".
Lagernivå:
Från 229,00 kr