Filtrera
Stäng

Haspelrullar

När du väljer haspelrulle så är det bra att börja med att ställa sig frågan vad man primärt ska använda rullen till. Därefter kikar man på hur mycket man är beredd att betala för sin fiskerulle. Till de flesta fiskesituationer så klarar man sig bra med rullar mellan 500-1000 kr. Är man beredd att investera mer i sin rulle så får man en kraftigare bromsverkan vilket kan vara väldigt praktiskt om du fiskar platser där du är i behov av att hålla fisken hårt som exempelvis vid laxfiske i strömmande vatten. En annan faktor är linpåläggnngen på rullen - en bra linuppläggning gör att linan lägger sig bättre och löper ut smidigare vid kast. På rullar över 1000 kr har man som regel bättre linuppläggning och bromsverkan.

Vi för samtliga av de stora märkena såsom Abu Garcia, Daiwa, Penn, Mitchell och Pezon & Michell. Men också aktörer du inte hittar i så många butiker såsom Quantum, Fin-Nor och Spro. Oavsett om du ska ha en haspelrulle till havsöringsfiske, fjällfiske eller popperfiske efter G.T så har vi en fiskerulle som passar dig.

Beställ din haspelrulle av oss online – enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser. Vår tanke med hela hemsidan är att det ska kännas som att man är inne i våra fysiska butiker. Därför har vi lagt stort fokus på att plocka ut rätt produkter i respektive avdelning på hemsidan, samt att presentera dem såsom vi hade valt att presentera dem för er i våra fysiska butiker.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Mitchell Avocet RZ 2000

Mitchell Avocet RZ är en väldigt prisvärd fiskerulle som har komponenter som du finner i många betydligt dyrare modeller. Denna storlek på rulle passar perfekt för blandat insjöfiske eller lättare kustfiske. Ultraskön kraftöverföring när du vevar och silkesmjuk slirbroms. Det är svårt att få mer prestanda per krona. Mitchell kan fiske!
799,00 kr 599,00 kr

Okuma Azores Z-65S

Är du på jakt efter en haspelrulle du kan använda till ditt havsfiske? Då är nog Okuma Azores något för dig! Här är en fiskerulle som lämpar sig utmärkt för havsfiske i Norge, tropiskt fiske m.m. Rullen har en maxbroms på hela 20kg vilket gör att du kan bromsa riktigt stora fiskar. Dessa rullar har testfiskats efter hälleflundra i Norge med stor framgång.
1.899,00 kr 1.599,00 kr

Okuma Ceymar XT CXT-30FD

Okuma Ceymar XT CXT är en stryktålig rulle tillverkad med ett grafitchassi, ett multi-disc bromssystem som tillsammans med 8 kullager ger en mjuk gång och ett s.k line control system som lägger linan bra på spolen. Denna storlek är väldigt allround och passar bra för blandat insjö- och kustfiske.
899,00 kr 599,00 kr

Okuma Ceymar XT CXT-35FD

Okuma Ceymar XT CXT är en stryktålig rulle tillverkad med ett grafitchassi, ett multi-disc bromssystem som tillsammans med 8 kullager ger en mjuk gång och ett s.k line control system som lägger linan bra på spolen. Denna storlek lämpar sig för lite tyngre insjöfiske efter gädda och gös men även för kustfisket!
899,00 kr 599,00 kr

Okuma Ceymar XT CXT-40FD

Okuma Ceymar XT CXT är en stryktålig rulle tillverkad med ett grafitchassi, ett multi-disc bromssystem som tillsammans med 8 kullager ger en mjuk gång och ett s.k line control system som lägger linan bra på spolen. Denna storlek lämpar är perfekt för lite tyngre kustfiske eller gäddfiske.
899,00 kr 599,00 kr

Okuma Dead Ringer DRGR 40RD

Okuma Dead Ringer DRGR är en utmärkt rulle för dig som fiskar lite tyngre kustfiske eller efter gädda. Dead Ringer serien är de perfekta rullarna för dig som vill få en schysst rulle till ett rimligt pris. Rullarna har en jämn och fin gång med goda kastegenskaper. Tummen upp!
599,00 kr 299,00 kr

Okuma Helios SX HSX-30

Okuma Helios SX är en allround haspelrulle som funkar till de flesta fiskesituationer i Sverige. Den har en väldigt schysst design där material och konstruktion kommer samman för att skapa en kraftfull fiskerulle för både salt- och sötvattensfiske. Helios SX har en supermjuk invevning samt broms vilket är väldigt uppskattat. Rullen är utrustad med blandat annat ett foamhandtag för bästa grepp smat att den har hela 9 kullager. Här får du verkligen rulle för pengarna!
1.899,00 kr 1.299,00 kr

Okuma Pulzar PZ 30FD

Okuma Pulzar är tillverkad med en korrosions beständig grafitkropp, jämn broms av Multi-disc system, rostfria kullager och aluminiumspole. Veven i metall är försedd med en EVA knobb och har en robust känsla. Extraspole i aluminium medföljer. Detta är en väldigt allround storlek på rullen som passar lika bra i insjöar som på kusten!
899,00 kr 499,00 kr

Okuma Pulzar PZ 40FD

Okuma Pulzar är tillverkad med en korrosions beständig grafitkropp, jämn broms av Multi-disc system, rostfria kullager och aluminiumspole. Veven i metall är försedd med en EVA knobb och har en robust känsla. Extraspole i aluminium medföljer. Denna storlek på rullen lämpar sig perfekt för lite tyngre kustfiske eller fiske efter gädda och lax.
899,00 kr 499,00 kr

Okuma Zeon ZN 10FD

Okuma Zeon ZN är en prisvärd haspelrulle försedd med ett grafitchassi, antireverse, 4 kullager och spole i aluminium. En liten och smidig rulle som lämpar sig för det lättare fisket efter t.ex abborre. Extra spole ingår.
699,00 kr 499,00 kr

Okuma Zeon ZN 25FD

Okuma Zeon ZN är en prisvärd haspelrulle försedd med ett grafitchassi, antireverse, 4 kullager och spole i aluminium. Detta är en väldigt allround rulle som fungerar perfekt för blandat insjöfiske efter öring, regnbåge, abborre gädda m.m men även för lättare kustfiske. Extra spole ingår.
699,00 kr 499,00 kr

Okuma Zeon ZN 30FD

Okuma Zeon ZN är en prisvärd haspelrulle försedd med ett grafitchassi, antireverse, 4 kullager och spole i aluminium. Detta är en allround storlek som fungerar perfekt för blandat insjöfiske efter abborre, gädda m.m men även kustfisket efter havsöring, makrill, torsk m.m. Extra spole ingår.
699,00 kr 499,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 139,00 kr Max: 5.247,00 kr
kr139 kr5247