Filtrera
Stäng

Flugfiskehåvar

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Coastal Net

En lite triangelformad aluminium ram bär upp ett håvgarn som är tillverkat för att enkelt kunna skakas torrt. Handtaget är strävt för bra grepp även när det är blött.
699,00 kr 449,00 kr

Greys Scoop Nets

Greys Scoop Nets är riktigt bra flugfiskehåvar med "rubber mesh" nät vilket är ett gumminät som är väldigt skonsamt mot fisken vid "catch and release". Det ingår även en håvmagnet med snodd så du kan fästa håven i jacka/vadare så du inte tappar håven.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Guideline Easy Fold Net

Guideline Easy Fold Net är en väldigt smidig och praktiskt håv som du enkelt fäller ihop och packar ned i det medföljande neoprenefodralet. Perfekt fiskhåv för dig som är trött på att håvar alltid fastnar i buskar när man går längst med fiskesträckorna. Håven passar utmärkt för öring, harr m.m.
449,00 kr 409,00 kr

Guideline Fario Ghost Net

Guideline Fario Ghost Net är en öringhåv med transparent siliconnät som är mjukt och skonsamt för fisken och dess slemlager, och som ger fisken förutsättningar för en snabb återhämtning efter den är återutsatt. Tillverkade i en exklusiv träram av hög kvalitet som känns igen från våra Trophy Net. Håven har en elastiskt cord med karbinhake i bakänden av handtaget och ett vacker Fario emblem nersänkt i den främre delen.
899,00 kr 829,00 kr

Guideline Laminerad C&R håv

Guideline Laminerad C&R håv är en trähåv med knutlöst nät. Passar till de flesta typer av fiske då håvnätet är relativt djupt. Håven är utrustad med en elastisk axelrem och en snabbkoppling.
499,00 kr 459,00 kr

Guideline Trophy Laminated Snake

En av de finaste laminerade håvar vi sett. Smakfullt materialval och ett förstklassiskt hantverk. En håv som är speciellt framtagen för fiske efter större öring och regnbåge.
799,00 kr 749,00 kr

Guideline Trähåv (med måttband)

Välgjord och rymmlig trähåv som passar till både havsöringsfiske och harr/öringfiske. Inbyggt måttband i håvnätet.
599,00 kr 549,00 kr

Gunki Floating Net Large

Gunki Floating Net Large är en flytande håv vilket är väldigt tacksamt om man skulle tappa håven, då är det bara att fiska upp den från ytan! Detta gör att den är perfekt för t.ex flytrings-eller kajakfiske. Håven är även utrustad med "rubber mesh" nät vilket dels är väldigt skonsamt mot fisken samt att det är väldigt lätt att trassla ur kroken. Perfekt håv för abborre, öring, havsöring och andra lite "mindre" arter.
699,00 kr 599,00 kr

Kinetic Rubber Net Creek

Kinetic Rubber Net Creek är en praktiskt håv som lämpar sig perfekt för catch & release! Håvens nät är utav gummi vilket är väldigt skonsamt mot fisken i jämförelse med håvnät som har knutar. En annan fördel med ett gumerat nät är att det är väldigt enkelt att få loss kroken om den skulle "trassla" fast. Utöver detta finns det en inbyggd håvmagnet med kabinhake som man kan fästa i jackan, ryggsäcken eller liknande. Perfekt storlek för öring, abborre, röding och havsöring.
349,00 kr 199,00 kr

McLean Bronze Series

McLean Bronze Series är en serie fixerade håvar utan våg funktion. Catch n' Release vänligt gumminät, rejäl ram men fortsatt lätta håvar.
Lagernivå:
Från 599,00 kr

McLean Recoil Net Recoil

McLean Recoil Net Recoil ser till att du inte blir av med din håv! Smidigt när du fightar fisk och kan ha håven släppt i vattnet intill dig utan att den riskerar att flyta iväg eller sjunka.
159,00 kr

McLean Shorthandle Weightnet

Det här är den mest sålda håven från McLean. Håven har en inbyggd våg i handtaget som tar upp till 6 kg. Håvupphängning medföljer och på undersidan sitter det ett smart gummiband som man stoppar in nätet i när det inte används. Då undviker man att det fastnar i buskar eller annat när man rör sig utmed vattnet.
Lagernivå:
Från 799,00 kr