Filtrera
Stäng

Grizzly Lures

Grizzly Lures är en dansk betestillverkare som tar fram handtillverkade skeddrag och genomlöpare för fisket efter havsöring, öring, regnbåge, lax m.m. Här hittar du riktiga klassiker som Heksen Original, Tornado, Tsunami, Tobis och S-Blink. Samtliga beten från Grizzly Lures har otroligt fin finish och alla dragen är helt blyfria. Är du på jakt efter handtillverkade genomlöpare från Danmark av högsta kvalité kan vi varmt rekommendera beten från Grizzly Lures!

Beställ dina genomlöpare och drag från Grizzly Lures av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Grizzly Lures Tobis 22g

Tobis från danska Grizzly Lures är ett handtillverkat genomlöpsdrag som är en kompaktare variant av Grizzlys Tornado. Den är väldigt effektiv för havsöringsfisket men den fungerar självklart även mycket bra för fisket efter regnbåge, öring m.m. Tack vare sin lite kompaktare kropp får Tobis enastående kastegenskaper även i riktigt hård vind i kombination med ett härligt "rull" i betet vid spinnstopp. Givetvis är draget 100% handgjort i Danmark, är helt blyfritt och är extremt välgjort.
Lagernivå:
Från 109,00 kr

Grizzly Lures Tsunami 18g

Tsunami från Grizzly Lures är ett handtillverkat genomlöpsdrag som har en bra bärighet i vattnet och kan därför fiskas väldigt grunt / långsamt. Betet är ganska brett och påminner lite om ett Snaps drag i formen. Tsunami är väldigt effektiv för havsöringsfisket men den fungerar självklart även mycket bra för fisket efter regnbåge, öring m.m. Den har en slingrande gång i vattnet och vid spinnstopp spinner den runt sin egen axel i 360°. Tack vare den kompakta formen får man otroligt goda kastlängder med detta bete. Givetvis är draget 100% handgjort i Danmark, är helt blyfritt och är extremt välgjort.
Lagernivå:
Från 99,00 kr
Visar 2 av 2 produkter