Filtrera
Stäng

Geecrack

Geecrack är en Japansk betestillverkare som specialiserat sig på att ta fram supereffektiva och realistiska beten för fisket efter arter som abborre, gädda och gös. Samtliga beten från Geecrack är av högsta kvalité!

Beställ dina beten och jiggar från Geecrack av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Geecrack Bellows Craw 9cm (6 pack)

Bellows Craw från Japanska Geecrack är en kräftimitation som tack vare den räfflade kroppen och klorna skapar mycket vibrationer i vattnet. Detta gör att rovfiskar som abborre snabbt lägger märke till Bellows Craw i vattnet. Dessa jiggar är tillverkade av slitstarkt S.A.F gummi som innehåller saltimpregnering, aminosyror och ett starkt doft- och smakmedel av räka för att ge en extra hög attraktion för fisken. Detta är mångsidiga jiggar som går att rigga på många olika sätt, så som jiggskalle, offsetkrok, dropshot etc.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Geecrack Bellows Gill 7cm (6 pack)

Bellows Gill från Japanska Geecrack är en jigg som flyttar väldigt mycket vatten och tack vare den räfflade kroppen så skapas mycket vibrationer i vattnet. Dessa två egenskaper gör att rovfiskar som abborre snabbt lägger märke till Bellows Gill i vattnet. Dessa jiggar är tillverkade av slitstarkt S.A.F gummi som innehåller saltimpregnering, aminosyror och ett starkt doft- och smakmedel av räka för att ge en extra hög attraktion för fisken. Bellows Gill är en platt maskimitation men som inte är bulkig. Den slingrar sig fram i vattnet upp och ned, sida till sida precis som en riktig mask. Detta är mångsidiga jiggar som går att rigga på många olika sätt, så som jiggskalle, offsetkrok, dropshot etc.
Lagernivå:
Från 119,00 kr
Visar 2 av 2 produkter