Filtrera
Stäng

Gan Craft

Gan Craft är ett Japanskt varumärke som specialiserat sig på att ta fram exklusiva och hållbara sportfiskeprodukter! I Gen Crafts sortiment hittar du fiskespön, rullar och beten. Är du på jakt efter fiskedrag som wobblers, jiggar, spinnare m.m från Japan av högsta tänkbara kvalité så kan vi varmt rekommendera Gan Craft.

Beställ dina beten och fiskedrag från Gan Craft av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Gan Craft Bariki Shad 9,5cm (5 pack)

Bariki Shad från Japanska Gan Craft är ett helt nytt silikonbete designat och utvecklat i 2 års tid med noggrann testning. Det går att hantera gången genom att sätta in nailsinker eller rasselkammare i tailen. Genom att sätta in en nailsinker kommer tailen få en ettrigare gång och vattentrycket kommer att vara större. Huvudet har en vickande gång och paddeln lockar till hugg med en superfin svajande aktion. Bariki Shad är oerhört effektiv för fisket efter t.ex abborre.
Lagernivå:
Från 139,00 kr

Gan Craft Jointed Claw 178 Spare Tail

Extra tails av hög kvalité som är framtagna att fungera tillsammans med Jointed Claw 178 från Japanska Gan Craft. Perfekt om du tappat en tail eller om du vill gör en custom modell av ditt bete.
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Gan Craft Sinking Helper Orange

Behöver du komma ner lite extra eller få det perfekta hänget på dina beten, då är detta produkten du letar efter! Sinking Helper från Japanska Gan Craft gör att du kan justera så du kan fiska på vilket djup du önskar, få rätt sjunkhastighet eller påverka ditt betes gång. Sinking Helper från Gan Craft passar alla beten och klistras enkelt på. Sitter fast riktigt bra!
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Gan Craft Ayrton 63MR 7,3g

Ayrton från Japanska Gan Craft är ett litet crankbait som är framtaget för att fånga mycket fisk vid normal invevning. Denna wobbler fungerar utmärkt för fisket efter abborre, öring m.m i grunt till medeldjupt vatten med dess kraftfulla simgång. Tack vare Ayrtons design så simmar den på ett sådant sätt att skeden har en väldigt framåtlutande vinkel vilket gör att skeden håller borta vegetation och andra hinder i vattnet från att fastna i krokarna. Gan Craft Ayrton har en väldigt realistisk och smäcker siluett av en liten betesfisk i kombination med en kraftfull gång i vattnet som snabbt kommer göra rovfiskar intresserade av betet. Trots den kompakta kroppen och den lätta vikten så har Aryton oerhört goda kastlängder och den fungerar utmärkt att använda som exempelvis ett sökbete. Vid vevstopp flyter Ayrton förföriskt sakta upp mot ytan vilket ofta triggar skygg fisk till hugg. Varje bete levereras monterat med två sylvassa och starka trekrokar i storlek 6. Detta grymt fina och effektiva crankbait som är tillverkat i Japan kan vi verkligen rekommendera!
Lagernivå:
Från 259,00 kr

Gan Craft Jointed Claw 178 Slow Sink 57g

Jointed Claw 178 från Japanska Gan Craft är ett swimbait som blivit känt runt om i världen för sin fantastiska "S-gång". Denna wobbler är fylld med verklighetstrogna detaljer och har en otrolig finish. På en stadig hemtagning simmar Jointed Claw 178 med en av de mest graciösa S-kurvorna på marknaden. Med en långsammare hemtagning kan du få till en något mer ettrig presentation genom att blanda i lite twitching. Låt gärna Jointed Claw simma ner hela vägen till botten och dra till för att imitera ätande fisk. Gan Craft Jointed Claw 178 är byggd med premiummaterial och är ett signum för kvalitet och precision. Detta är ett bete som är perfekt för vårat svenska gäddfiske och har fångat många fina fiskar. Betet tillverkas och handmålas i Japan.
Lagernivå:
Från 699,00 kr

Gan Craft Jointed Claw Shape-S 13,5cm (4 pack)

Jointed Claw Shape-S från Japanska Gan Craft är en realistisk jigg som ser ut som en liten öring. Dessa jiggar är av väldigt hög kvalité och perfekta för fisket efter stor abborre, gös och gädda. Jointed Claw Shape-S är ledade vilket gör att dom får en oerhört förförisk slingrande gång i vattnet som rovfiskar älskar! Här får du en väldigt mångsidig jigg som går att tackla på många vis, så som jiggskalle, offsetkrok etc.
Lagernivå:
Från 139,00 kr
Visar 6 av 6 produkter