Filtrera
Stäng

Från gnällspik till "go gubbe"

Från gnällspik till "go gubbe"

Nu har jag bott i Göteborg i tre veckor och det utan bil. En fiskare utan bil är enligt mig som en fiskare utan spö. Två vändor på tre veckor är för lite för en kille med fiskeabstinens. Under helgen åkte jag därför hem för att hämta min vapendragare, Audi a3 med lagom små säten att sova i (om man accepterar att vakna med räkrygg).
Den har varit min trogne vän under ett par år, resor på 140 mil (enkel resa) och offroadäventyr i mälardalens skogar är inget som satt stopp för detta monster till bil. Enda gången både bilen och jag hajjade till var igårkväll när vi tillsammans för första gången körde igenom Göteborg. Eneklriktat, dubbelfiliga rondeller, övergångsställen och kanske värst av allt, spårvagnar gjorde resan till en resa att minnas.

Visst har vi övergångsställen i Eskilstuna också men Göteborg tar nog ändå priset i den mest komplicerade staden att köra i. Nåväl, nu gick allt bra och bilen är på plats. Från och med nu blir jag livsfarlig för vatten i närheten av Gbg, örekil, kusten och några åar kan räkna med besök inom den närmsta tiden. På onsdag planeras en kvällstur som blir premiären för min racer. Kolla in bloggen för resultat!Ursprungligen publicerad 2012-05-21

Skriv en kommentar