Filtrera
Stäng

Fox Rage

Fox Rage är en leverantör som riktat sig in på predatorfiske efter gädda, gös, abborre m.m. Här hittar du alla tänkbara beten för ett lyckat fiske! Dom har wobblers, jiggar, spinnare, hybridbeten m.m men du hittar även fiskespön, fiskerullar, kläder, tillbehör och mycket annat i deras stora sortiment. Så oavsett om du fiskar jerkbait, dropshot eller vanligt spinnfiske så har garanterat Fox Rage prylar som kommer falla dig i smaken!

 

Beställ dina Fox Rage fiskeprylar av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Fox Rage Crimptång

En crimptång från Fox Rage tillverkad av hög kvalitativt kolstål. Perfekta verktyget när du ska pressa ihop dina wirelås. Handtaget är ergonomiskt för bästa grepp och komfort. Tången mäter 15cm och passar alla tänkbara storlekar på wirelås.
229,00 kr 199,00 kr

Fox Rage Predator Boat 10ft 40-120g

Fox Rage Predator Boat är ett haspelspö speciellt framtaget för mete efter gädda, oavsett om du kör flötesmete eller bottenmete. Spöet har en rejäl ryggrad som gör att du kan sätta press på riktigt stora gäddor. Predator Boat är byggt på en hög kvalitativ kolfiberklinga, spöringar med keramik samt korkhandtag. Klassat som ett 3lb spö.
1.599,00 kr 1.449,00 kr

Fox Rage Predator Specialist 9ft 10-40g

Fox Rage Predator Specialist är ett väldigt trevligt hapselspö med mjuk topp och en skön helaktion. Perfekt fiskespö för kustfiskaren efter t.ex havsöring eller som båtspö i jakt på abborre och gös. Detta spöet går alldeles utmärkt att använda alla tänkbara fiskedrag, oavsett om du fiskar med skeddrag, spinnare, jiggar etc så kommer detta spö göra susen! Predator Specialist är byggt på en hög kvalitativ kolfiberklinga, spöringar med keramik samt korkhandtag.
1.399,00 kr 1.249,00 kr

Fox Rage Spikey Shad 9cm

Spikey Shad från Fox Rage är en jigg med små taggar över hela kroppen vilket gör att den flyttar mer vatten och skapar mycket vibrationer i vattnet. Perfekt jigg efter abborre eller gös, oavsett om du fiskar dropshot, texas/carolina eller vertikalt. Fungerar utmärkt med både vanligt jiggskalle eller offset krokar. Tillverkade av slitstarkt gummi. Rekommenderad krokstorlek är #3/0.
Lagernivå:
Från 17,00 kr

Fox Rage Stack n Store Lure Box Large

Stack n Store Lure Box från Fox Rage är en stor betesask med justerbara fack. Asken är 8cm hög vilket gör att den passar perfekt för större beten, så som gäddwobblers, jerkbaits, stora gäddjiggar samt havsfiskejiggar och pilkar. Asken är tillverkad av slitstarkt plast som är UV behandlat så dina beten inte skall bli solblekta.
229,00 kr 199,00 kr

Fox Rage Ultron 2 Dropshot 8ft 7-28g

Fox Rage Ultron 2 är ett specialist fiskespö för dropshotfisket som har blivit en otroligt populär fiskemetod de senaste åren. Perfekt för abborre, gös och andra predatorer. Spöet är byggt på en hög kvalitativ 40ton kolfiberklinga med en mjuk topp som har otroligt mycket känsla så du får väldigt god kontakt med ditt bete samt känner minsta hugg. Bakom den mjuka toppen laddas en stark ryggrad så du kan sätta press på större fiskar. Utöver detta är spöet utrustat med SiC spöringar, FUJi rullfäste och EVA handtag med korkinslag.
1.799,00 kr 1.299,00 kr

Fox Rage Zander Pro Shad 12cm

Zander Pro Shad från Fox Rage är en jigg speciellt framtagen för gösfisket, oavsett om du fiskar vertikalt eller traditionellt jiggfiske. Däremot fungerar Zander Pro Shad utmärkt för större abborre eller gäddor. Jiggen har en väldigt förförisk och vibrerande gång i vattnet vilket gösen har svårt att motstå. Tillverkade av slitstarkt gummi. Rekommenderad krokstorlek är #3/0.
Lagernivå:
Från 19,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 1.599,00 kr
kr0 kr1599