Filtrera
Stäng

Förvaring

I den här kategorin hittar du all förvaring som är anknuten till flugfiske. Under kategorin OUTDOOR och FISKE/ÖVRIGT kan du hitta mer varianter på förvaring.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

A.Jensen Rod n' Reel Bag

A.Jensen Rod n' Reel Bag Small är en smart förvaring för spön, rullar, flugaskar, tafsar och andra prylar du vill ha med dig på din fisketur. Väskan tar 4st spö upp till 9 fot långa (4-delade). Mått: 80 x 25 x 12 cm
Lagernivå:
Från 639,00 kr

Akron Leader File

Ett mycket smidigt och praktiskt tafsfodral till Tiemcos tafsar. Det finns även ett verktyg som ligger i fodralet för att göra knutar med. Smidigt vid sjön och även när knut-minnet sviker dig.
109,00 kr 99,00 kr

Guideline Reelcase Neopren

Guidelines neopren fodral är en billig försäkring för att skydda din rulle för stötar och smällar.
Lagernivå:
Från 109,00 kr

H2O Dry Pouch

En smart försäkring för dig som tenderar att hamna i vatten under ditt fiske. Dry Pouchen är helt vattenät och är dessutom designad så att man kan prata i mobilen utan att plocka ur den.
129,00 kr 99,00 kr

Hurricane Spötuber

Ett urval med spötuber i stötsäkert material. Hurricane spötuber finns i olika mått och dimensioner.
Lagernivå:
Från 269,00 kr

Kingfisher Rullväska

Kingfisher Rullväska är en styv botten och justerbara (velcro) ramar invändigt som gör att du kan förvara dina rullar säkert och organiserat. Insidan är klädd med en mjuk och glatt stoppning med gott om justerbara väggar för att konfigurera den efter dina specifika behov. Locket har fyra stora nätfickor med dragkedja. Väskan har ett rejält handtag med gummerat handtag samt valmöjlighet att fästa en axelrem på den. OBS! Innehåll i väskan på bild ingår ej.
699,00 kr 499,00 kr

Lamson Reel Safe

En praktisk rullförvaring för den resande flugfiskaren. En stöttålig plast håller dom säkra från stötar. Tar rullar med diameter upp till 105mm inklusive rullfoten.
129,00 kr

Loon Tippet Stack

Det mest bekväma och smarta sättet att förvara dina tafsspolar. Designen tillåter dig att antingen hänga den i ett bälte/rem eller packa ner den. Håller upp till 5 spolar. Kabinhake som infästning, aluminium konstruktion, extremt lätt och stryktålig.
169,00 kr

Loop Dry Duffel Bag 50 liter

Loop Dry Duffel Bag är en rejäl väska i vattentätt PVC material med svetsade sömmar. Väskan är 100% vattentät upp till dragkedjan, därefter endast vattenavstötande.
990,00 kr 689,00 kr

Loop Dry Duffel Bag 90 liter

Loop Dry Duffel Bag är en rejäl väska i vattentätt PVC material med svetsade sömmar. Väskan är 100% vattentät upp till dragkedjan, därefter endast vattenavstötande.
1.490,00 kr 1.049,00 kr

Loop Rod & Reelbag

Loop Rod & Reelbag är en mångsidig förvaringslösning som är perfekt för den resande fiskaren. Klarar av upp till 10fots fyrdelade enhadsspön. Väskan är gjord i 420D Nylontyg med PVC coating på insidan. Vattentäta dragkedjor. Försedd med transparenta fickor invändigt, perfekt för tafsar, tafsmaterial och småprylar. Spöna kan förvaras med rullen monterad för att snabbare komma igång med fisket. Bärmesarna finns dolda på väskan och gör att den kan bäras som ryggsäck vid behov.
1.690,00 kr 1.179,00 kr

Loop Stuff Sack

Loop Stuff Sack är en serie 100% vattentäta säckar tillverkad i 320D Nylon på PU-botten. Kan användas inuti en ryggsäck eller som de är.
Lagernivå:
Från 139,00 kr