Filtrera
Stäng

Första veckan är över!

Första veckan är över!

Ska jag vara helt ärlig så längtar jag till norr! Så här dålig premiärvecka har jag nog aldrig haft.
8 st öringar landade ingen över måttet, har helt enkelt inte varit där fisken är :) Fick i alla fall mina två första tältnätter för i år och dom var helt underbara! Vädret hade återigen visat storm på onsdagen och eftersom att fisket var så trögt plockade jag ihop mig och tält redan på måndagen.

Sedan har det blivit några kortare turer men än så länge trögar det! Jag har istället börjat förbereda inför sommarens turer så helikopter är bokad v30. Några torrflugor har hittat ur städet.
Jag har vänt ut och in på folkan för att bli av med ännu mer onödiga prylar. Har börjat lite smått med solcellerna som ska upp på taket och det kommer nog bli riktigt bra!
Har även vart och köpt ett par nya vadare och lämnat in två par för reklamation, dyraste kontot jag har är vadarkontot. Om jag inte räknar fel nu så har jag haft 7 par vadare sedan premiären 2015, det vill säga två säsonger ganska precis!

Lite lustigt det där med prylar...förra sommaren tyckte jag att jag hade skalat bort allt onödigt ändå blir det nästan 2 flyttlådor med prylar/kläder/köksattiraljer som ställs av.


Solpanelerna på högersidan av bussen med en markis längst ut, kajak på en stege på vänstersidan. Med någon finurlig fastsättning/bakåtlutningstjofräs


Dubbelt upp från förra året!


Tips från coachen: Pastapåsar från ÖoB 11,90 kr styck, vikt 175g ca 700kalorier. Perfekt fjällmat som ofta kan kombineras med fisk! Finns även liknande i dom vanliga affärerna från Knorr(tror jag) som är väldig prisvärd men omväxling förnöjer!

 

Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)
Skriv en kommentar