Filtrera
Stäng

Flugfiske

Du som inte redan är biten bör prova flugfiske, den känsla du får när du landar din första fisk med flugspö är oslagbar. Flugfiske kräver lite mer förkunskaper och träning än spinnfiske, vilket enligt många bara gör det än mer intressant att lära sig.

I vår webshop hittar du flugfiskeutrustning och tillbehör från tillverkare som Simms, Scott, Guideline och Loop med flera. I vårt sortiment erbjuder vi bland annat flugor, flugfiskeset, flugfiskespön, fluglinor, flugfiskerullar och vadarbyxor/vadare.

Beställ din flugfiskeutrustning av oss online – enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser. Vår tanke med hela hemsidan är att det ska kännas som att man är inne i våra fysiska butiker. Därför har vi lagt stort fokus på att plocka ut rätt produkter i respektive avdelning på hemsidan, samt att presentera dem såsom vi hade valt att presentera dem för er i våra fysiska butiker.

Hör gärna av dig till oss om du behöver råd eller tips inom flugfiske och flugfiskeutrustning.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Simms Headwaters BOA Boot (Filt)

Simms Headwaters BOA Boot har en integrerad neoprensocka vilket gör det mindre halkigt. EVA sulor ger dämpning till foten och utvändigt på sulan finns ESS plattor för infästning av cleats. Kängan har filtsula och är invändigt klädd i neopren som gör det enklare att få av och på sig skon.
Lagernivå:
Från 2.399,00 kr

Simms M3 BOA Field Kit

Simms M3 BOA Field Kit inkluderar ersättningsknopp och wire för att enkelt kunna skifta snörning i fält vid behov.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Simms Replacement Laces (Orange)

Simms skosnören i högkvalitétsnylon! Alltid bra att ha en extra uppsättning i packningen ifall olyckan är framme.
99,00 kr

Simms Retractor

En smart lösning för att hålla klippare, peanger eller flytmedel nära till hands. Fästes med en rejäl säkerthetsnål. Konstruerad för att hålla flera säsonger vilket den också gör! Kan sträckas ut till 60cm.
Lagernivå:
Från 149,00 kr

Simms Rod Cam Strap

Simms Rod Cam Strap hjälper dig att spänna fast spötuben till väskan eller ryggsäcken. Givetvis kompatibel till Simms Dry Creek® väskor och packs.
149,00 kr

Simms Stripping Guard

Simms Stripping Guard skyddar fingrarna från smärtsamt slitage framförallt vid fiske i saltvatten.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Simms SunGaiter Cool (Tundra)

Simms SunGaiter Cool är som luftkonditionering för huvudet! Inbyggd UPF 50 i SolarFlex® tyget som gör det extremt lätt och ger det andningsfunktion. Tackvare Coolcore® teknologi så kan yttemperaturen sänkas med upp till 30% när det är blött.
499,00 kr

Simms Sunshield Hat

Simms Sunshield Hat är en sval och skön huvudbonad som dessutom skyddar dig från solbrännan. Rejält tilltagen skärm och skydd över nacken håller dig sval samtidigt som den har UPF 50 Solarflex® som skydd mot solen.
349,00 kr

Simms Tarpon Truckerkeps

En 6-panels trucker keps från Simms. Mesh i nacken för ventilation och svart undersida på skärmen för att minimera reflektioner.
299,00 kr

Simms Tippet Tender Wader Pouch

Håll dina tafsspolar organiserade med Simms Tippet Tender Wader Pouch. Den är kompatibel med Simms vadarna och har YKK dragkedja. Passar både små och stora tafsspolar på marknaden.
269,00 kr

Simms Wading Staff

Simms Wading Staff är en 4-delad vadarstav i stryktålig och stark aluminium från Simms. Fälls snabbt ihop och vecklas ut med en snabbkoppling. Staven kommer i ett neopren hölster som enkelt fästs in i vadarbältet.
1.099,00 kr

Simms Wading Staff Retractor

Simms Wading Staff Retractor håller vadarstaven på plats och lättillgänglig under ditt fiske. Perfekt till Simms-stavarna och fästes i säkerhets-stroppen. Längden på linan är ca 90 cm.
299,00 kr

Simms Wadingstaff Rubber Tip

Simms Wadingstaff Rubber Tip är en gummiplugg so m du sätter längst ner på din vadarstav för en tystare vadning.
79,00 kr

Simms Waterproof Tech Pouch

Simms Waterproof Tech Pouch är en helt vattentät förvaring för digitala prylar, den är försedd med svetsade sömmar och roll-top zip förslutning. Den transparenta TPU fronten gör att du kan använda mobilen genom den.
299,00 kr

Simms Waypoints Convertible

Simms Waypoints Convertible är mångsidigheten själv! Västen har funktionella fickor för flugaskar och verktyg, medan lagringskapaciteten förstärks i ryggen via ytterligare lagringsalternativ. Konvertibilitet kommer i form av en löstagbar front som, tack vare de catch & release fästsystem som matchar Waypoints® och G4 Pro® ryggsäckar. Komforthöjande funktioner inkluderar vadderade axlar och krage. Frontens dragkedja fungerar som en snabb klämma för add-on tillbehör. Och två patenterade inbyggda retractors är utrustade med magnetiska dockningsstationer för verktyg och tillbehör.
1.799,00 kr

Simms Waypoints Slingpack Large (17 liter)

Simms Waypionts Slingpack är en maffig slingpack som gör detta till en mix av en ryggsäck och just en slingpack. En rymlig väska med vadderade remmar gör att det inte är något problem att packa den full och fortfarande bära den med komfort. En U-formad öppning gör att du enkelt kommer åt allt du packat ner med god översikt. Det finns även en nedfällningsbar arbetsbänk i form av ett lock med tafshållare och flytmedelshållare nära tillhands. Dessutom ett fack på toppen av väskan för förvaring av solglasögonen.
1.449,00 kr

Simms Womens G3 Guide

Womens G3 Guide är anpassad för att passa tjejer och finns i ett annat storleksutbud än övriga vadare i deras program. Vadaren är försedd med ett 3-lagersmaterial från midjan och uppåt och ett 4-lagersmaterial från midjan och ner. Slitstarka, bra i passform, Goretex membranet och den grymma Simmsgarantin gör detta till ett klockrent köp oavsett plånbokens storlek. Det lönar sig i längden!
Lagernivå:
Från 6.999,00 kr

Sixth Sense - Sjunk 5 #5/6

SIXTH SENSE är byggd på en kärnan och som har ca 5 % elasticitet jämförbart med en normal fluglina som töjer sig minst 20 %. Linan ligger spik rakt i vattnet, även vid minus grader och man känner till och med hur flugan går i vattnet och det märks direkt om det är fisk eller botten. En lysande lina för boobynymf fiske eller bottennära fiske där kontakten med flugan är A och O. Linans totala längd är 34 meter.
699,00 kr 499,00 kr

Slickshooter - 25lbs

RIO:s shootingline anses av många som den absolut bästa. Väldigt populär vilket talar sitt egna språk, den är riktigt bra helt enkelt. Linan är blå och totallängden 30,5 meter.
249,00 kr 179,00 kr

Slickshooter - 50lbs

RIO:s shootingline anses av många som den absolut bästa. Väldigt populär vilket talar sitt egna språk, den är riktigt bra helt enkelt. Linan är grön och totallängden 35 meter.
249,00 kr 179,00 kr

Smith Creek Rod Clip (Orange)

Med Smith Creeks Rod Clip har du alltid kontroll på ditt spö när du t ex byter tafs eller behöver båda händerna fria. Detta är en produkt som när du har testat den så kan du inte leva utan den. Väldigt enkel att använda, sätt fast och lossa spöt med en hand.
299,00 kr

Smith Optics Universal Cord

Senilsnöre för solglasögonen, passar de flesta modeller.
79,00 kr

Smith Streamer Patch

Smith Streamer Patch är en patenterad två-sidig flugdispenser, designad för att vara extremt lättillgänglig och enkel att använda. Asken är fäst till en lanyard som enkelt kan fästas till en D-ring i västen eller midjeväskan.
269,00 kr

Snappers (10 pack)

Snappers som används antingen till pimpelfiske eller flugfiske. Perfekt för dig som inte vill knyta om varje gång man skall byta krok eller fluga.
Lagernivå:
Från 44,00 kr

Softy Minnow Green Stl.6

Softy Minnow flugan är ett grymt allroundmönster för saltvatten predatorer. Bundna på Tiemco 811s krok och fungerar utmärkt för havsöringen också.
45,00 kr

Stormsure

Stormsure används för att laga små till medelstora hål i t ex vadarbyxor. Ger en gummiaktig yta.
127,00 kr 119,00 kr

Stripping Guard (3-pack)

Stripping Guards från A.Jensen skyddar fingrarna när du strippar hem linan, framförallt vid saltvattenfiske. Säljs i 3-pack.
79,00 kr 69,00 kr

Stroft GTM - 25m

Stroft GTM är ett perfekt tafsmaterial som finns i flera dimensioner. Den är väldigt mjuk och smidig lina samt att den är transparent vilket gör den "osynlig" under vattnet vilket kan leda till fler hugg.
Lagernivå:
Från 34,00 kr

Sumo Rod Rack

SUMOs design erbjuder unik flexibilitet, kompromisslös prestanda och är det bästa vi har prövat i denna kategori. Rod Rack stativet har fyra oberoende sugproppar som fäster på en slät yta. Kullederna till sugkopparna gör att man kan anpassa den till alla typer av bilar. Även hyllan/fästet till spöna har kulleder som kan justeras så att de är nivå och passar i olika vinklar.
1.399,00 kr 1.329,00 kr

Switch Adapt - Tvåhandsklumpar

Switch Adapt är en integrerad klump och runningline där kumpen är extremt kort (6,7m). Perfekt till kortare tvåhandsspön eller switch spön där man vill få till snabba, korta kast. Vänder enkelt ut stora flugor och sjunkspetsar. Funkar även till torrflugor om man använder långa tafsar.
Lagernivå:
Från 999,00 kr

Tacky Original Fly Box

Tacky Original Fly Box är en tuff och slank ask med transparent lock och magnetlåsningssystem försett med en patenterat silikongummiinsats. Det är insatsen som får asken att särskilja sig då gummit har ett minne vilket gör att den håller flugorna mycket bättre över tiden. Rymmer drygt 160 small/medium flugor.
289,00 kr

Tafsklippare

En enkel tafsklippare, billig och funktionell.
22,00 kr 20,00 kr

Tafssträckare

Att ha en rak och sträckt tafs kan ien del fall vara skillnaden mellan framgång eller misslyckande. En tafssträckare är ett nödvändigt hjälpmedel för att få den av rullen hopprullade tafsen att lägga sig som ett streck på vattnet.
69,00 kr 62,00 kr

Tiemco Dry Shake

Ett snudd på magiskt torrflugepulver för dina torrflugor. Drar ut fiskslemm och fukt ur flugan. Mycket användbart efter landad fisk!
134,00 kr 120,00 kr

Tiemco Dry Shake Liquid

Detta medel kommer utav den redan populära Dry Shake Spray. Nu har Tiemco gjort en variant i flytande form. Flugorna flyter som aldrig förr. För bäst effekt, preparera flugorna redan hemma så att de hinner torka innan de läggs ut på vattnet.
134,00 kr 119,00 kr

Tiemco Krokbryne - Keramiskt

Keramiskt krokbryne med en extremt låg vikt och en i det närmaste outslitlig yta.
169,00 kr 139,00 kr