Filtrera
Stäng

Flugbindnings nyheter!

Flugbindnings nyheter!

Den populära flugbindningskroken Ahrex har tagit marknaden med storm i havsöringskretsarna! Nu har den populära NS172 serien fått tillskott med storlekarna 10 och 12 vilka tidigare saknats och efterfrågats. Dessa finns nu i lager i Göteborgsbutiken och på vår webshop. 

En annan spännande nyhet är den långfibriga dubbingblandningen från FrankenFly med benämningen Franken Dubbing. Monster Dub är en perfekt dubbing till streamerflugor med sina relativt långa fibrer (ca.7cm). Dubbing är enkel att borsta ut och att blanda med andra dubbing/flash material om man så önskar. 

 

Ett annat spännande material som kom in är Ripple Ice Fibre. Det är ett flash/syntetmaterial som man kan använda några få strån för att hotta upp en fluga med eller lägga i en dubbingögla och bygga baitfishflugor. Fibrerna är ca. 10cm långa, relativt styva och krusiga.

Den sista nyheten värd att lyfta fram är Electric Ripple Ice Fibre. Det är ett ganska styvt och krusigt syntetmaterial som kan bindas in antingen med några strån infällda i en vinge eller spinna in på gädd- och havsöringsflugor. Fibrerna är ca.10cm långa och väldigt starka.

 

Skriv en kommentar