Filtrera
Stäng

Flöten

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Drennan Piker

Drennan Piker är ett mycket populärt gäddmeteflöte. Hög bärighet, kombinerat med stor känslighet. Kan tacklas genomgående eller i botten, både som fast eller glidande flöte.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Drennan Stillwater Blue

Ett riktigt favorit flöte för fiske i stillande vatten! Fungerar på arter som ruda, sutare & mört. Ja, alla mört- och karpfiskar kan man sammanfatta det med. Flötet kan fixeras på olika sätt. Vårt tips är att fixera det med ett par splitsänken upp till sen ett par till vid betet. Detta är väldigt effektivt när man fiskar exempelvis sutare med munnen nedåt riktad, när fisken suger i sig betet så ser man att flötet långsamt reser sig. Flötet är väldigt bra för tackelskygg fisk.
Lagernivå:
Från 26,00 kr

Drennan Wire Avon

Drennan Wire Avon är till för strömmande vatten.
Lagernivå:
Från 26,00 kr

Drennan Zeppler 24 gram

Samma typ av flöte som Piker fast i ett knubbigare utförande. Mycket bra till flötestrolling.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Flötesrör

Bästa förvaringen av långa flöten och quivertips.
89,00 kr 79,00 kr

Flötesstopper

12,00 kr 10,00 kr

Gäddflöte Glidande

Med vindens hjälp låter man denna typ av flöte driva över hot spots och grynnor. Denna typ av fiske är ofta mycket effektivt. Med sin stora och tydliga antenn syns detta flöte på långt avstånd.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Mesterduppen

Tacklet döljs i flötet under kast och sjunker sedan under fisket till önskat djup (köp till flötesstopp eller gör en stoppknut).
Lagernivå:
Från 64,00 kr

Penn Pole Rig (2 pack)

Två stycken färdiga mettackel från Penn. Sitter kompletta på vindor med flöte, lina, sänken och krok! Fattas bara en mask eller dylikt på kroken så är du redo att fiska!
39,00 kr 29,00 kr

Pennflötes kit

Ett litet kit med pennflöten på vinda med lina. Perfekt att ha med sig om man vill sitta och njuta av ett par timmars mete i det fina vädret.
69,00 kr 62,00 kr