Filtrera
Stäng

Fishbum: Inget mera Dammån

Fiskade en natt till utan resultat, enligt proffsen så vart det trögt även för dom. Nä det är roligare att fiska på riktigt efter ätande fisk! Så jag gjorde det enda rätta och tuffade vidare :) Åkte upp till Åre för att kombinera lite upptäcktsfiske med att återse en kamrat från hemtrakterna som flyttat åt rätt håll.

En trevlig kväll i en av strömmarna som tyvärr inte gav någon storöring men vi båda fick fisk och hade det allmänt gott i den härliga miljön! Än så länge så är det fortfarande lite tidigt i dom strömmande vattendragen, kläckningarna har inte kommit igång riktigt än. Jag är före min tid!

Nu är jag i Östersund för en social helg helt utan fiske! Första helgen på länge! Får se hur abstinensen yttrar sig. På måndag vet jag inte riktigt vart jag beger mig men det börjar bli dags att rulla sakta mot Tännäs igen då föräldrarna kommer upp veckan efter midsommar. Har ju fått mängder av tips så grejen är inte att jag inte vet vart jag kan åka utan det är ju mer om vilken ände jag ska börja i!Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)
Skriv en kommentar