Filtrera
Stäng

Fishbum: En säsong är över, en livsstil tar paus

Fishbum: En säsong är över, en livsstil tar paus

Idag var det min andra arbetsdag, dom första arbetsdagarna på över 6 månader. Från frihet och natur till en schakt mitt i centrala Göteborg. Kontrasten är stor och det är omöjligt att inte reflektera över hur olika människor lever sina liv. Nu var jag på väg att bli djup här men jag säger kort o gott att med enkla medel så får man hela världen för sig själv och för samma månadspeng som en del lägger på att hänga med i modesvängarna. Antagligen får man nog några kronor över!

Fiskesäsongen vid kusten är över för i år och längtan efter 1 April infann sig redan 1 Oktober! Samtidigt är det en skön känsla att kunna binda flugor i lugn och ro, kunna se över utrustningen ordentligt utan att bli sugen på att åka ut. Fisket det senaste har inte varit bra för min del! Väldigt mycket småfisk ute vid kusten, antar att det är värmen som har tryckt ut dom större. Skåne är nästa destination men det blir tidigast i januari. Under tiden kan det kanske bli lite gäddfiske eller sjöfiske efter öring, det kan även vara så att den där Vättern turen efter lax blir av.

Lite blandade bilder från det senaste.
Jag har vart jättedålig på att uppdatera om bilen det senaste! Här är i alla fall parkettgolvet nylagt och jag har börjat kapa till
skivorna som ska sitta på väggarna. Jag har kommit en bra bit på vägen med nästan hela bakre delen av bilen klar, får göra en uppdatering med bara bil info inom kort!


Som sagt det kan bli några turer till hemligsjön under hösten, sådana här monster ska tydligen behövas för att lura upp öringarna

Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)
Skriv en kommentar