Filtrera
Stäng

Fishbum: 2017!

Fishbum: 2017!

Äntligen har det vänt! Den långa sega hösten är förbi! Jag är sådan att jag går i mentalt ide under hösten, gör det jag ska göra men inte så mycket mer. Inte den bästa strategin men så är det.

Nu har den första fiskesäsongen startat i alla fall och det är havsöringsfisket i Skåne. Vi var nere dom två första dagarna men fisket var trögt, det kom upp en del fisk men inga klumpar än. Dag ett var vi ute vid kusten vid Höganäs, dag två var det alldeles för kallt så fick det bli Råån istället.

Två hugg var allt jag kände under dessa två dagar men va skönt det var att komma ut! Såg den utan tvekan största öringen jag någonsin sett i Råån, dom växer ju efterhand men utan att ljuga kan jag säga någonstans mellan 80-100cm! En riktig pulshöjare!

Annars under hösten har det varit flugbindning och bilbyggande som varit på schemat. Läser en del för att lära mig fota bättre och den vanliga översynen/förbättringen av utrustningen.
Jobbar ju med så jag gör det jag hinner, imorgon börjar 7-4 köret igen efter lite ledighet men har jag räknat rätt så är det strax över 90 arbetsdagar innan jag går på total frihet igen! Den här livsstilen går inte att slå ifrån sig när man väl provat det lite!

Lite blandade bilder från bilbygge och flugbindningen.

 

 En av dom få torrisarna som kommit ur städet. En bibio imitation.

 

Sedan är det mest havsöringsflugor 

 

 

 

 

 

 

 

Här har vi bindhörnan! Är riktigt nöjd med hur bilen blir den här gången. Det kommer vara så mycket bättre i år! 

 

En av mina favoritbilder från 2016! synd att det var lite disigt men man ser ju vad jag ville få med i bilden ändå.

 

Fridens liljor
Andreas (För fler bilder, spana in min instagram andreasadiels)
Skriv en kommentar