Filtrera
Stäng

Förvaring

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Black Cat Rig Wallet

Black Cat Rig Wallet är en tackelmapp med tio stycken stora, avlånga plastfickor. Perfekta prylen för dig som vill ha ordning och reda på dina tackel/riggar. Tillverkad av 100% slitstarkt nylon.
239,00 kr 219,00 kr

Illex Cooler Bag 90 liter

Illex Cooler Bag är en rejäl, 100% vattentät och slittålig väska som lämpar sig ypperligt för att förvara diverse fiskeprylar i. Perfekt att ha med sig i båten när du inte vill att dina beten, kläder m.m inte skall bli blöta eller att förvara fångad fisk i medans du förbereder kameran för ett schysst foto. Väskan rymmer hela 90 liter och är en favorit bland havsfiskare! Tillverkad av slitstarkt polyester och är enkel att skölja ur och tvätta.
1.099,00 kr 699,00 kr

Illex Mini Soft Binder Black

Mini Soft Binder från Illex är en smart liten "väska" för att förvara jiggar eller andra tillbehör i. Plastfickorna går att stänga samt att dom är transparenta så du får en god överblick över dina prylar. Väskan stängs med kardborre.
119,00 kr 99,00 kr

Meiho Stinger Ask 3020NDDM

Meiho 3020NDDM är en större stinger ask för dig som har stora trekrokar för t.ex gäddfisket eller havsfisket. Hela botten av asken är av foam med skåror i så du enkelt kan fästa dina stingers. Klockrent för dig som vill ha ordning och reda på dina grejer!
189,00 kr 169,00 kr

BFT Predator Wallet Spinnerbait

BFT Predator Wallet är det smartaste sättet att förvara spinnerbaits och stora gäddspinnare men också gummibeten och tillbehör! Tillverkad av stryktålig vattenavstötande väv och innehåller 10 jiggsäkra, PVS-förstärkta, återförslutningsbara fickor.
239,00 kr 214,00 kr

Gunki Rod Socks 170cm

En väldigt praktiskt spöstrumpa som du enkelt trär på ditt färdigriggade spö. Gunki Rod Socks skyddar ditt spö mot smällar och stötar (garanterar ej att spöt inte kan gå sönder ändå) samt att det gör så dina linor inte trasslar samman under transport när flera färdigriggade spön transporteras tillsammans. 170cm är en optimal längd för 7ft spön. Finns för spinn- samt haspelspön.
Från 149,00 kr

hPa Fish Box 45L

hPa Fish Box är en grym väska som är helt vattentät. Perfekt att förvara kamera, videoutrustning, rullar eller andra ting du inte vill skall bli blött eller få massa saltvatten på sig. Det går även utmärkt att förvara betesaskar och annat också. Det sitter även en spöhållare fastmonterad på väskan. Väskan är rejält förstärkt så den klarar av det absolut mesta. Denna är till för dig som kräver det lilla extra!
1.499,00 kr 1.299,00 kr

hPa Popperstore

hPa Popperstore är till för dig som skall ut på tropiskt fiske och behöver någonstans att förvara dina poppers. Man får plats med 10st väldigt stora poppers, alla i ett separat fack. När man väl stängt väskan så kan den ligga hur som helst, grejerna ramlar inte ur. Det finns även en liten plastficka i för att förvara ringar, krok etc. Tillverkad i slitstarkt PVC material som klarar av tropiska förhållanden.
799,00 kr 659,00 kr

Illex Magnum Spinnerbait Binder Bag

Illex Magnum Spinnerbait Binder hjälper dig att hålla ordning och reda på dina prylar! En liten förvarningsväska som rymmer upp till 8st stora spinnerbaits. Tanken är att man skall förvara spinnerbaits i den men det går alldeles utmärkt att ha andra saker i också.
219,00 kr 179,00 kr

Illex Spinnerbait Binder Bag

Illex Spinnerbait Binder Bag hjälper dig att hålla ordning och reda på dina prylar! En liten förvarningsväska som rymmer upp till 8st spinnerbaits. Tanken är att man skall förvara spinnerbaits i den men det går alldeles utmärkt att ha andra saker i också.
169,00 kr 139,00 kr

Kylbox Waeco Cool-Ice

Cool-Ice från Waeco är kylboxarnas Rolls Royce. Kylboxen rymmer 68 liter och är perfekt att ha med sig i fjällen, på fisketuren eller när du behöver kyla men saknar tillgång till elström. Du fyller den med is och isen håller sig 3 till 10 dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den effektiva tätningen mellan lock och låda, gör att kylboxen håller kylan på plats och hindrar värmen från att komma in i boxen.
Från 999,00 kr

Meiho Stinger Ask

Meiho Stinger Ask är en smidig ask att förvara dina stingers i. I asken finns det en stor foambit med skåror du enkelt använder för att fästa dina stingers. Det finns även två "vanliga" fack där du kan förvara krok, wirelås, fjäderringar etc. Dessa fack går även att göra till ett stort fack.
159,00 kr 149,00 kr