Filtrera
Stäng

Extra Tails

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Curly Tail Mix (5 pack)

En mix med Curly jiggar som fungerar alldeles utmärkt att använda som tailar till dina beten. Klipp av en liten bit av fronten på jiggen och *WIPS* så har du en tail. Färger på tailarna kan variera en aning för varje förpackning.
109,00 kr 79,00 kr

Svartzonker McTail Extra Tail (3 pack)

Har har vi ett 3 pack extra tailar till Svartzonker McTail. Perfekt för dig som vill experimentera lite med färger eller att dina tailar börjar bli slitna. Går alldeles utmärkt att använda till andra tailbeten också. Det är inte helt dumt att ha några extra tails i lådan, man vet ju aldrig när en gädda biter av en!
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Svartzonker Paddle Tail (2 pack)

Svartzonker Paddle Tail är perfekt för dig som vill experimentera lite med beten eller har söndertuggade tails. Fungerar utmärkt att fästa på samtliga av Svartzonkers beten men går självklart bra att använda till beten från andra fabrikat också. Just Paddle tailen tog Svartzonker fram för att användas till hans McTail bete. Här får du en fin och pulserande gång i vattnet.
Lagernivå:
Från 49,00 kr

Svartzonker Big Tail (2 pack)

Svartzonker Bigtail är en stor tail på 26cm som fungerar till samtliga av Svartzonkers beten men går även utmärkt att använda på beten från andra fabrikat. Tailarna är riggade med en stålrigg så du enkelt kan fästa tailen på ditt bete. Tack vare dess storlek hjälper tailen betet att gå grundare med en fin rullande gång i vattnet och med riktigt stor profil.
Lagernivå:
Från 75,00 kr

Svartzonker Glide Tail (3 pack)

Svartzonker Glide Tail är tails som fungerar till alla dina gäddabeten, oavsett om det är jerkbaits, tailbeten, glides etc. Glide tail har en kupad form som gör den lätt att montera och ger perfekt passform till de flesta beten. Den smala och tunna tailen fungerar i alla typer av hastigheter och har ett riktigt förföriskt rörelsemönster. Svartzonker Glide Tail mäter 14cm och väger ca 6g.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Svartzonker McMio Junior Spare Tails (3 pack)

Svartzonker mcmio junior spare tails är extra-tailar till dina tailbeten. Tillverade av slitstarkt gummi och är 12cm långa. Levereras i tre pack och finns i en rad heta färger. Främst framtagna för McMio Junior men passar de flesta tailbeten/wobblers.
Lagernivå:
Från 44,00 kr

Svartzonker McMio X-Tail (3-pack)

Söndertuggade svansar till fisk­magneterna McMy, McMio och McHybrid byter du enkelt ut mot nya. Levereras i 3 pack.
Lagernivå:
Från 59,00 kr