Filtrera
Stäng

Eumer

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Eumer Piketube 22gr

En dröm har blivit sann... Nu kan du flugfiska efter gädda med en fluga utan flugspö. Den är långsamt sjunkande, lätt att kasta och oemotståndlig för gäddan. Den rör sig levande i vattnet och är lätt att fiska långsamt med, och att fiska långsamt är oftas nödvändigt när vattnet är kallt eller att gäddan är passiv. Men den går även utmärkt att använda på grundare vatten.
Lagernivå:
Från 187,00 kr

Kroppshår Räv (Artic Fox Body)

Kortare och mjukare hår än rävsvansens. Suveränt till streamer för stilla vatten, eller laxflugor i lugnare strömmar. Materialet fick ett rejält lyft och uppmärksammats i och med att Frödins lite kortare tuber har detta materialet som vinge.
Lagernivå:
Från 41,00 kr

Nutria/Sumpbäver

Nutria är ett material som inte används så mycket av oss i Sverige, men på andra sidan Östersjön har våra finska bröder upptäckt fördelen med detta fina hårmaterial. Nutria är det perfekta materialet till lättdressade laxflugor, håret är mellerat och har en trekantig struktur, detta gör att när du binder fast det och trycker till med tummen spretar fibrerna åt olika håll, dessa klibbar inte ihop under vattnet och ger därför riktigt fint liv åt flugan. Rekommenderas starkt.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Oppossum Zonker

Oppossumremsor, mycket rörliga i vattnet. Perfekta till matukas, zonkers och streamers. Ett ganska ovanligt material bland svenska flugbindare, men desto mer populärt på andra sidan atlanten. Opossumhåret har en speciell struktur och lystern i håret är enormt. Mycket bra till streamer/zonkerflugor men kan även användas som stjärt på flicksländenymfer.
Lagernivå:
Från 33,00 kr