Filtrera
Stäng

EL-GE Sportfiske

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Allround Custom Combo 9 fot #6

I Allround Combo har du ett bra och prisvärt flugfiskeset som är perfekt för dig som vill komma igång med att flugfisket. Flugspöt, Sportex Diamond, har en bra balans mellan kraft och känsla och som gör sig lika bra i strömmande som stilla vatten. Flugspöet och fluglinan bär både torrflugor och förtyngda nymfer. Haze V2 är lätta rullar med stor spoldiameter och en medium bred spole. Alla storlekar kommer med en hel invändig ram för bättre stabilitet och för att minimera att tunna skjutlinor kilar sig fast mellan spolen och rullhuset. Flugspöet och fluglinan bär både torrflugor, förtyngda nymfer och en kustfluga.
6.696,00 kr 4.399,00 kr

Balansare (2-pack)

Perfekta att montera under pirken. Blandade färger och storlekar. Bra krokar!
49,00 kr 35,00 kr

Balanspilk Bubblan

En populär balansare med en ruskigt stark och vass krok. Dess unika form gör den väldigt livlig i vattnet och en favorit till storabborren.
Lagernivå:
Från 22,00 kr

Beiarn 2017 FULLBOKAD!

Följ med Oskar från El-Ge sportfiske på en fantastisk resa till en av de mysigaste laxälvarna i Norge! I Nordland i nordliga Norge slingrar sig älven Beiarelva fram. Bara 2 timmars bilfärd från Bodö kan man ha fantastiska stunder längst en älv som är bedårande vacker och innehåller laxar värda att kämpa för. För fjärde året i rad gör vi en resa till denna underbara älv. Följ med oss på ett spännande fiske efter nystigen lax och havsöring.
1.000,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 4.399,00 kr
kr0 kr4399