Filtrera
Stäng

EL-GE Sportfiske

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Balanspilk Bubblan

En populär balansare med en ruskigt stark och vass krok. Dess unika form gör den väldigt livlig i vattnet och en favorit till storabborren.
Lagernivå:
Från 22,00 kr

Beiarn 2019 (Datum kommer inom kort)

Följ med Oskar från El-Ge sportfiske på en fantastisk resa till en av de mysigaste laxälvarna i Norge! I Nordland i nordliga Norge slingrar sig älven Beiarelva fram. Bara 2 timmars bilfärd från Bodö kan man ha fantastiska stunder längst en älv som är bedårande vacker och innehåller laxar värda att kämpa för. För fjärde året i rad gör vi en resa till denna underbara älv. Följ med oss på ett spännande fiske efter nystigen lax och havsöring.
1.000,00 kr

Bindkurs med Agne Sjöberg 12/3 (Havsöring)

Nu är det äntligen dags för flugbindningskurs med Agne. Agne kommer att binda några av sina favoritflugor för havsöringen. Denna kursen vänder sig till den lite mer erfarne flugbindaren. Välkomna!! För bokning, kom in till butiken eller boka din plats på vår webbshop. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg, bindstäd och tråd. Obs, begränsat antal platser!
350,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 28/2 (Havsöring) FULLBOKAD!

På årets andra kurstillfälle kommer Johan Klingberg lära oss att binda fina havsöringsflugor som funkar bra här på kusten! Flugorna är tillräckligt avancerade för att locka även den mer erfarne flugbindaren. Men genom Johans pedagogiska bakgrund kan även nybörjaren hänga med. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg, bindstäd och tråd. Obs, begränsat antal platser
350,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 3.000,00 kr
kr0 kr3000