Filtrera
Stäng

EL-GE Sportfiske

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Balanspilk Bubblan

En populär balansare med en ruskigt stark och vass krok. Dess unika form gör den väldigt livlig i vattnet och en favorit till storabborren.
Lagernivå:
Från 22,00 kr

Beiarn 2019 (Datum kommer inom kort)

Följ med Oskar från El-Ge sportfiske på en fantastisk resa till en av de mysigaste laxälvarna i Norge! I Nordland i nordliga Norge slingrar sig älven Beiarelva fram. Bara 2 timmars bilfärd från Bodö kan man ha fantastiska stunder längst en älv som är bedårande vacker och innehåller laxar värda att kämpa för. För fjärde året i rad gör vi en resa till denna underbara älv. Följ med oss på ett spännande fiske efter nystigen lax och havsöring.
1.000,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 28/2 (Havsöring) FULLBOKAD!

På årets andra kurstillfälle kommer Johan Klingberg lära oss att binda fina havsöringsflugor som funkar bra här på kusten! Flugorna är tillräckligt avancerade för att locka även den mer erfarne flugbindaren. Men genom Johans pedagogiska bakgrund kan även nybörjaren hänga med. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg, bindstäd och tråd. Obs, begränsat antal platser
350,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 7/2 (Nattsländans Livscykel)

På årets första kurs med Johan Klingberg så kommer vi gå igenom nattsländans livscykel! Johan kommer att visa oss dom olika stadierna i nattsländans livscykel. Flugorna som demonstreras visas genom en stor projektorbild vilket gör att alla, oavsett erfarenhet enkelt kan hänga med i de olika stegen. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg, tråd och bindstäd. Obs, begränsat antal platser!
350,00 kr