Filtrera
Stäng

EL-GE Sportfiske

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Balanspilk Bubblan

En populär balansare med en ruskigt stark och vass krok. Dess unika form gör den väldigt livlig i vattnet och en favorit till storabborren.
Lagernivå:
Från 22,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 18/1 FULLBOKAD!

Välkomna till en helkväll i flugbindandets tecken på EL-GE Sportfiske. Årets första träff gästas vi av Johan Klingberg som framför allt har öring- och regnbågsfiske som sin specialitet. Denna kvällen är det hjorthårsflugor som står på menyn! Flugorna är tillräckligt avancerade för att locka även den mer erfarne flugbindaren. Men genom Johans pedagogiska bakgrund kan även nybörjaren hänga med. Regnbågsflugor
350,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 8/2 FULLBOKAD!

Välkomna till en helkväll i flugbindandets tecken på EL-GE Sportfiske. På årets andra kurs med Johan Klingberg så är det Mayfly flugor som står på agendan! Johan kommer att visa oss dom olika stadierna i dagsländans livscykel. Flugorna som demonstreras visas genom en stor projektorbild vilket gör att alla, oavsett erfarenhet enkelt kan hänga med i de olika stegen.
350,00 kr

Bindkurs med Peter Alexandersson 20/2

Vi välkomnar nu in till en spännande bindkväll med vår teamfiskare Peter Alexandersson torsdagen den 20e februari klockan 19.00. Peter har många års erfarenhet av flugfiske och flugbindning och havsöringsfisket har alltid legat honom varmt om hjärtat. Just denna kvällen sätts fokus pånågra av Peters favoritflugor för havsöringen. Lär dig binda de mönster som levererar fisk året runt. I denna kurs ingår förutom själva kursen ett paket med material som ska användas under kvällen, överblivet material får givetvis tas med hem. Vi kommer att hålla på fram till 21 tiden. Platsen för kursen är EL-GE Sportfiske, Göteborgsbutiken.
350,00 kr