Filtrera
Stäng

EL-GE Sportfiske

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Balanspilk Bubblan

En populär balansare med en ruskigt stark och vass krok. Dess unika form gör den väldigt livlig i vattnet och en favorit till storabborren.
Lagernivå:
Från 22,00 kr

Beiarn 2019 (Datum kommer inom kort)

Följ med Oskar från El-Ge sportfiske på en fantastisk resa till en av de mysigaste laxälvarna i Norge! I Nordland i nordliga Norge slingrar sig älven Beiarelva fram. Bara 2 timmars bilfärd från Bodö kan man ha fantastiska stunder längst en älv som är bedårande vacker och innehåller laxar värda att kämpa för. För fjärde året i rad gör vi en resa till denna underbara älv. Följ med oss på ett spännande fiske efter nystigen lax och havsöring.
1.000,00 kr

Bindkurs Gädda/Abborre Peter Alexandersson 6/12

Vi välkomnar nu in till en spännande bindkväll med vår teamfiskare Peter Alexandersson torsdagen den 6e december klockan 19.00. På denna kursen så lär Peter ut riktigt bra mönster för gäddan och abborren! I denna kurs ingår förutom själva kursen ett paket med material som ska användas under kvällen, överblivet material får givetvis tas med hem. Tag med bindstäd, tråd och verktyg! Vi kommer att hålla på fram till 22 tiden. Platsen för kursen är EL-GE Sportfiske, Göteborgsbutiken.
350,00 kr

Bindkurs med Johan Klingberg 28/2 (Havsöring) FULLBOKAD!

På årets andra kurstillfälle kommer Johan Klingberg lära oss att binda fina havsöringsflugor som funkar bra här på kusten! Flugorna är tillräckligt avancerade för att locka även den mer erfarne flugbindaren. Men genom Johans pedagogiska bakgrund kan även nybörjaren hänga med. Allt material ingår, ta dock med dig verktyg, bindstäd och tråd. Obs, begränsat antal platser
350,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 5.000,00 kr
kr0 kr5000