Filtrera
Stäng

DVD Filmer

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Bass The Movie

Gänget bakom exempelvis "Location X" gav sig på den amerikanska favoriten Large Mouth Bass med flugspö. Man utlovar troféfiskar och helt vilda scener som får dig att rysa i tv-soffan.
299,00 kr 149,00 kr

Chasing Silver - A tarpon journey

Följ Andy Mill i hans jakt på silverkungen längsmed Florida Keys tusentals flats. De absolut snyggaste fiskefilmsklippen som gjorts.
299,00 kr 149,00 kr

Chasing Silver - Andys Return

I den här filmen så tvingades man att ignorera elementen i slutet av tarpon säsongen i Florida. Flugfiske legenden Andy Mill tar med dig på en resa tillsammans med guiden John O'Hearn där man trots svåra förhållanden lyckas filma de häftigaste scenerna du kan tänka dig. Running time: over 90 minutes of content "
249,00 kr 149,00 kr

Fish Bum I Mongolia - River Wolf

AEG Medias tredje långfilm "Fish Bum 1: Mongoliet - River Wolf" är fullmatad med bilder av aldrig tidigare utforskade flodsystem som ligger gömda i det inre av Mongoliet. AEG Fish Bums: Chris Owens, Thad Robinson, Justin Crump och Brian Jill ger sig ut på ett äventyr och korsar okända områden till häst och på kamel, i ryska 4x4 och vandringskängor - allt i jakten på världens största öring, taimen, en mytomspunnen fisk av legendariska propotioner. Mongoliets vidstärckta skönhet, landskapet, naturen och människorna som omger filmteamet är en oemotståndlig upplevelse. Följ med när de kämpar för att hitta denna gäckande fisk och samtidigt granskar hoten mot detta förhistoriska djur.
199,00 kr 99,00 kr

Havabbor På Flue

Världens första film på den norska havsabborren med norska fiskare i norska vatten är äntligen här! Den första hel-norska filmen om flugfiske i saltvatten. Det handlar om fiske efter havsabborre. Denna nya exotiska arter är nu helt etablerad längs den norska kusten.
299,00 kr 149,00 kr

Location X

I Location X finns det inga kartor. Inga gps kordinater. Inga brödsmulor...Men massor med stor bonefish!
249,00 kr 125,00 kr

Patagoniens Silver

Rio Gallegos i Patagonien har ett av världens bästa havsöringsfisken. Med Las Buitreras Lodge som utgångspunkt ger vi oss ut på spännande äventyr längs älven. Vi kämpar för att få ut våra flugor mot vinden, som ibland når upp till 100 km i timmen. När väl öringen hugger känns det som om tiden stannar och även som om vinden inte längre finns. Hopp efter hopp högt upp i luften och kampen verkar aldrig ta slut. Den urstarka silvriga kämpen ger aldrig upp och bjuder på minnen för livet. Naturen och djurlivet i detta karga landskap är mycket intressant. Längs älven möter vi ett rikt fågelliv, men även andra spännande djur är nyfikna på oss. Vi besöker även den mäktiga Perito Moreno glaciären samt bekantar oss med de charmiga Magellanpingvinerna vid Magellans sund. I bonusmaterialet får vi bl a se Claudio binda sin favoritfluga, höra Gunnar Westrins reflektioner om Argentina samt bekanta oss mer med vad Las Buitreras har att erbjuda.
199,00 kr 99,00 kr

Stör i Kanada

Om du tror att stören är en tung och slö fisk, som bara simmar runt nere vid botten... Då misstar du dig!
199,00 kr 99,00 kr

Trolling i Skandinavien

Nils Vestergaard har i filmen Trolling i Skandinavien samlat stora delar av den Scandinaviska trolling eliten. Vi får följa med i deras jakt efter drömfisken, en jakt som sträcker sig från fiske efter blanka östersjölaxar till storsejar i saltströmmen. Filmen ger dig den kunskap du behöver för att lyckas med ditt trollingfiske såväl som ett inspirerande äventyr framför din TV.
179,00 kr 89,00 kr

Ørretboms 2 - Kodeknekkern

Örretboms -Del 2 du får följa med Andre Brown på en hård sommar vid floden, och här avslöjar han tips och tricks för de tillfällen då öringen är svår. Det handlar om att knäcka koder - ta reda på vad fisken är i situationer som vi alla känner igen från vårt dagliga fiske
199,00 kr 99,00 kr