Filtrera
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
Stäng
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!

Duo International

Duo International är ett japanskt varumärke som grundades för över 20 år sedan. Enda sedan dess har Duo's målsättning varit att tillverka de bästa fiskedragen på marknaden. Deras hängivenhet att skapa beten av högsta tänkbara kvalité med japanskt hantverk har varit deras grundpelare. Varje bete från Duo International kommer ifrån handtillverkade former som deras VD och japans främste betestillverkare Masahiro Adachi skapat. Masahiros originalformer blir sedan 3D-scannade för att sedan produceras i oerhört hög kvalité. Duo's beten har tagit sportfiske över hela världen med storm!

Beställ dina beten från Duo International av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Duo Realis Spinbait 72 Alpha 7,2cm 15g

Realis Spinbait 72 Alpha är ett finess hårdbete som imiterar en mindre bytesfisk med 2st propellrar, en bak och en fram. Tanken med dessa propellrar är det som kallas för "micro pulsationer" som attraherar predatorer på ett mer subtilt sätt. Det bästa med betet? Den har en tiltande gång på fallet! Använd Duo Realis Spinbait som ett sökbete i jakten på rovfiskar som abborre, gädda och gös. Dessa beten ger väldigt goda kastlängder. Varje bete är utrustade med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 179,00 kr

Duo Spearhead Ryuki 70S Quattro 7cm 5,7g

Spearhead Ryuki 70S Quattro från Japanska Duo International är en liten, superfin och fyrledad wobbler som passar perfekt efter arter som abborre, öring, regnbåge m.m. Dessa beten är tillverkade i Japan av högsta tänkbara material och dom är utrustade med två sylvassa små trekrokar. Spearhead Ryuki 70S Quattro har väldigt goda kastlängder trots sin låga vikt, den är välbalanserad och den fungerar för alla typer av vattenflöden. Detta är en mångsidig wobbler med en galet fin gång i vattnet som går att fiska med med många olika fisketekniker. Snabbt? Långsamt? Twitch? Jerk? Japp, den fungerar till allt!
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Duo Reversible Lure Case 140 Black

Reversible Lure Case 140 från Japanska Duo International är en tvåsidig betesask som är perfekt för att förvara din beten i, oavsett om det är wobbler, spinnare, skeddrag etc. Betesasken har transparenta lock vilket gör att man får god överblick över sina beten. Asken rymmer totalt 10 drag.
169,00 kr

Duo Reversible Lure Case 120 Black

Reversible Lure Case 120 från Japanska Duo International är en tvåsidig betesask som är perfekt för att förvara din beten i, oavsett om det är wobbler, spinnare, skeddrag etc. Betesasken har transparenta lock vilket gör att man får god överblick över sina beten. Asken rymmer totalt 12 drag.
149,00 kr

Duo Reversible Lure Case 100 Black

Reversible Lure Case 100 från Japanska Duo International är en tvåsidig betesask som är perfekt för att förvara din beten i, oavsett om det är wobbler, spinnare, skeddrag etc. Betesasken har transparenta lock vilket gör att man får god överblick över sina beten. Asken rymmer totalt 14 drag.
139,00 kr

Duo Reversible Lure Case DD86 Black

Reversible Lure Case DD86 från Japanska Duo International är en tvåsidig betesask som är perfekt för att förvara din beten i, oavsett om det är wobbler, spinnare, skeddrag etc. Betesasken har transparenta lock vilket gör att man får god överblick över sina beten. Asken rymmer totalt 12 drag.
119,00 kr

Duo Realis Onimasu 188S 18,8cm 78g

Realis Onimasu 188S från Japanska Duo International är ett swimbait av högsta tänkbara kvalité med grymt fin finish som tar realism till en helt ny nivå! Onimasu har en slingrande S-gång i vattnet vilket ger en otroligt realistisk gång. Detta swimbait är väldigt mångsidigt och kan fiskas hem relativt snabbt om man vill fiska av större ytor hastigt eller så kan man fiska hem den riktigt långsamt tack vare dess perfekta viktning. Trots att Onimasu är sjunkande kan man lätt få den att simma precis under ytan om man vevar hem den tillräckligt snabbt och håller upp spötoppen en aning. Detta möjliggör att man kan imitera öring som äter insekter vid utan. Realis Onimasu 188S har väldigt goda kastegenskaper och ger väldigt långa kast. Den har även en smal profil som är speciellt designat för att öka krokningsförmågan och minimera risken att fisken krokar loss sig själv. Detta är ett swimbait vi varmt kan rekommendera till gäddfisket! Varje bete är utrustat med två stycken extra starka 1/0 trekrokar samt att bakfenan är tillverkad av gummi för att ge e ultrarealistisk presentation. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 499,00 kr

Duo Realis Crank M62 5A 6,2cm 14,3g

Realis Crank M62 från Japanska Duo International är ett crankbait av väldigt hög kvalitet och som är tillverkat i Japan. Mindre crankbaits håller ofta inte så hög kvalitet, men det gör verkligen Crank M62. Detta bete har en väldigt oregelbunden gång i vattnet i kombination med tighta vibrationer vilket gör rovfiskar väldigt nyfikna! Tack vare Realis Crank M62 5A viktsystem så får man oerhört goda kastlängder trots den förhållandevis låga vikten. Perfekt bete för abborre, gädda, gös och andra rovfiskar. Varje bete ur utrustade med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 189,00 kr

Duo Flexfit Trucker Cap Navy/White

En riktigt snygg och klassisk truckerkeps från Japanska Duo International. Kepsen är justerbar baktill vilket gör att den passar de allra flesta. Tillverkade i välkända Yupoong fabriken som är ett av världens största märken när det kommer till kepsar. Denna keps är det självklara valet för dig som älskar Duo Internationals grymma produkter.
299,00 kr

Duo Flexfit Trucker Cap Black

En riktigt snygg och klassisk truckerkeps från Japanska Duo International. Kepsen är justerbar baktill vilket gör att den passar de allra flesta. Tillverkade i välkända Yupoong fabriken som är ett av världens största märken när det kommer till kepsar. Denna keps är det självklara valet för dig som älskar Duo Internationals grymma produkter.
299,00 kr

Duo Realis Crank G87 20A 8,7cm 35,5g

Realis Crank G87 20A från Japanska Duo International är ett knubbigt crankbait som är speciellt framtagen för att användas när man vill fiska djupt. Detta crankbait simmar ner på 6 meters djup vilket gör att den är perfekt att använda när fisken står nere på djupet. Realis Crank G87 20A går alldeles utmärkt att antingen dra efter båten (trolla) eller att kasta med då den har väldigt goda kastegenskaper tack vare dess perfekta viktning. Den har visat sig väldigt effektiv på arter som gädda och gös men den väcker även intresset hos stor abborre. Betet är tillverkat av högkvalitativ och slitstark ABS-plast vilket gör att den klarar av de allra tuffaste fiskekäftarna utan att den går sönder. Tack vare att skeden är väldigt lång på dessa crankbaits i kombination med betets vinkel när den simmar fram så slår skeden i stenar och andra föremål på botten istället för att krokarna fastnar. Detta resulterar helt enkelt i att man inte får lika mycket bottennapp trots att den simmar nere på djupet. Spana gärna in videon nedan där David Swendseid från Duo International går igenom detta fantastiska crankbait egenskaper. Varje bete är utrustat med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 229,00 kr

Duo Spearhead Ryuki 95S 9,5cm 15g

Spearhead Ryuki 95S från Japanska Duo International är superfin wobbler som passar perfekt efter arter som abborre, öring, regnbåge, havsöring m.m. Dessa beten är tillverkade i Japan av högsta tänkbara material och dom är utrustade med två sylvassa trekrokar. Spearhead Ryuki 95S har väldigt goda kastlängder, den är välbalanserad och den fungerar för alla typer av vattenflöden. Detta är en mångsidig wobbler som går att fiska med med många olika fisketekniker. Snabbt? Långsamt? Twitch? Jerk? Japp, den fungerar till allt!
Lagernivå:
Från 189,00 kr

Duo Realis Jerkbait 130SP 13cm 22g

Realis Jerkbait från Japanska Duo International är en wobbler som är oerhört mångsidigt och kan användas på med många olika invevningstekniker. Realis Jerkbait är känd för att vara ett mångsidigt bete som täcker av stora vattenytor snabbt vilket gör den till ett perfekt sökbete. Realis Jerkbait har en låg tyngdpunkt vilket gör den en stabil gång i vattnet och den beter sig på olika vis beroende på hur snabbt man vevar hem den. Realis Jerkbait är en väldigt långkastande wobbler, även i stark vind tack vare att den har fria vikter inuti sig i + ett magnet system för vikterna. Detta gör att vikterna flyttar sig från bakdelen av wobblern till framdelen vid kast vilket resulterar i att Realis Jerkbait får en mjuk landning och en stabil gång i luften vid kast. Testa gärna Realis Jerkbait på arter som gädda och gös men även för stor abborre. Varje bete är utrustat med tre högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Duo Realis Spinbait 100 10cm 17g

Realis Spinbait 100 är ett finess hårdbete som imiterar en fullvuxen bytesfisk med 2st propellrar, en bak och en fram. Tanken med dessa propellrar är det som kallas för "micro pulsationer" som attraherar predatorer på ett mer subtilt sätt. Det bästa med betet? Den har en tiltande gång på fallet! Använd Duo Realis Spinbait som ett sökbete i jakten på rovfiskar som abborre, gädda och gös. Dessa beten ger väldigt goda kastlängder. Varje bete är utrustade med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 189,00 kr

Duo Realis Jerkbait 120SP Pike Limited 12cm 18g

Realis Jerkbait från Japanska Duo International är en wobbler som är oerhört mångsidigt och kan användas på med många olika invevningstekniker. Realis Jerkbait är känd för att vara ett mångsidigt bete som täcker av stora vattenytor snabbt vilket gör den till ett perfekt sökbete. Realis Jerkbait har en låg tyngdpunkt vilket gör den en stabil gång i vattnet och den beter sig på olika vis beroende på hur snabbt man vevar hem den. Realis Jerkbait är en väldigt långkastande wobbler, även i stark vind tack vare att den har fria vikter inuti sig i + ett magnet system för vikterna. Detta gör att vikterna flyttar sig från bakdelen av wobblern till framdelen vid kast vilket resulterar i att Realis Jerkbait får en mjuk landning och en stabil gång i luften vid kast. Just denna serie som heter "Pike Limited" är framtagen med färgkombinationer som är väldigt populära för gäddfisket i Europa. Men testa gärna Realis Jerkbait på andra arter som abborre, öring och gös. Varje bete är utrustade med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Duo Tide Vib Score 78 28g

Tide Vib Score från Japanska Duo Internationals är ett vibrationsbete som är perfekt att använda som sökbete i jakten på rovfiskar som abborre, gös och gädda. Tide Vib Score simmar fram med starka och pulserande vibrationer vilket gör att rovfiskar snabbt lägger märke till betet, även på längre distanser. Den har även en otroligt stadig balansering när den simmar vilket gör att du kan fiska hem den långsamt, snabbt eller toksnabbt. Duo Tide Vib Score är även utrustad med en genomgående wire så man inte tappar fisken utifall att draget skulle gå sönder. Varje bete ur utrustade med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 189,00 kr

Duo Realis Pencil 8,5cm 10g

Realis Pencil från Japanska Duo International är som namnet skvallrar om ett pencildrag som är ytgående och har en "walk-the-dog" gång i vattnet. Detta typ av bete är oerhört populärt att använda när rovfiskar som t.ex abborre jagar nära ytan då Duo Realis Pencil skall efterlikna en flyende betesfisk vid ytan. Trots detta betes storlek och vikt så får man väldigt goda kastlängder tack vare den perfekta viktningen inuti wobblern. Duo Realis Pencil är även utrustad med rasselkulor för att skapa en extra hög attraktion för rovfiskar. Varje bete är utrustat med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 169,00 kr

Duo Realis Popper 6,4cm 9g

Realis Popper från Japanska Duo International är en högkvalitativ liten popper som visat sig oerhört effektiv på rovfiskar som abborre och gädda. Dessa poppers är utrustade med ett flertal rasselkulor som skapar massvis med ljudvågor och rassel som snabbt väcker intresset hos rovfiskar. Dom är även utrustade med fjädrar på den bakre trekroken för att ge en extra hög attraktion. Duo Realis Popper kommer verkligen till sin rätt under sommaren när det är varmare i vattnet och rovfiskar som abborre jagar nära ytan. Varje bete är utrustat med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 169,00 kr

Duo Realis Vibration Nitro 5,5cm 11,5g

Realis Vibration Nitro från Japanska Duo International är som namnet skvallrar om ett vibrationsbete av hög kvalité som är utrustad med bl.a rasselkulor som fisken kan uppfatta på långa avstånd. Vibrationsbeten är väldigt bra att använda som sökbeten då man lockar till sig fisken, snarare än att man fiskar med något som skall efterlikna en fisk mer naturligt. Duo Realis Vibration Nitro kropp är designad att trycka undan och flytta mycket vatten när den simmar fram. Den sjunker relativt långsamt och vid vevstopp sjunker den ner mot botten väldigt förföriskt vilket väcker huggreflexerna hos rovfiskar. Duo Realis Vibration Nitro är oerhört effektiv för abborrfisket men testa dom även på andra rovfiskar så som gädda, gös, regnbåge, öring m.m. Varje bete ät utrustat med två högkvalitativa och sylvassa trekrokar. Tillverkade i Japan.
Lagernivå:
Från 169,00 kr

Duo Reversible Lure Case 180 Black

Reversible Lure Case 180 från Japanska Duo International är en tvåsidig betesask som är perfekt för att förvara din beten i, oavsett om det är wobbler, spinnare, skeddrag etc. Betesasken har transparenta lock vilket gör att man får god överblick över sina beten. Asken rymmer totalt 7 drag.
199,00 kr
Visar 42 av 42 produkter