Filtrera
Stäng

Doft/Färg

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Bioedge Wand Stift

BioEdge doftmedel är utvunna från det verkliga betet genom en unik "kall" extraktions process vilket gör doftkoncentrationen mycket stark. Många andra doftmedel innehåller kemiska stimulantia eller doft som utvunnits genom kokning. BioEdge återger i sina dofter den komplexa och unika blandningen av det naturliga betets oljor, enzymer och feromer. Betesdoften paketeras sedan i en form som gör den enkel att applicera på vilken typ av bete som helst.
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Illex Nitro Booster Cream

Illex Nitro Booster Cream är en doft/smaksatt kräm som appliceras på ditt bete. Bra att använda om fisket går trögt. Fungerar bäst för wobblers samt jerkbaits. Varje tub innehåller 75ml.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Illex Nitro Booster Spray

Illex Nitro Booster är en doft/smaksatt spray som appliceras på ditt bete. Bra att använda om fisket går trögt. Varje spray innehåller 75ml.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Sensas Aromix

Sensas Aromix är tillverkad för att ge ditt mäsk en extra "push" genom att tillsätta extra smak och doft. Flaskorna innehåller 500ml vätska.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Spike-It Dip-N-Glo Clear

Spike-It Dip-n-Glo Clear är speciellt designad för att doppa gummibeten och ger dem ett överdrag av stark doft. Doften tränger in i gummit och ger en långvarig effekt. Hyllade av många professionella bass-fiskare. Dip-n-Glo är ett måste i varje jiggfiskares betesbox! 60ml
99,00 kr 89,00 kr

Starbaits Add It Liquid Bloodworm 500ml

Information kommer inom kort!
225,00 kr 159,00 kr

Starbaits Add It Liquid Maggots 500ml

Information kommer inom kort!
199,00 kr 149,00 kr

Starbaits Add It Liquid Sardine Oil 500ml

Information kommer inom kort!
169,00 kr 99,00 kr

Gulp Alive Spray

Proffsiga metare har länge använt sig av "boostade" beten - tillsatt doft som gör betet oemotståndligt. Nu kan du använda det på vilket bete du vill. Duscha ditt bete med den koncentrerade huggutlösaren Gulp! Alive! Spray så skapar du lockande spår i vattnet! Doften och smaken gör att fisken hugger och inte vill släppa taget! Flaskan innehåller 237 ml.
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Prologic Spray

En mycket bra sak att ha, man sprayar på betet en extra gång för mera doft. Levereras 100ml flaska.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Sensas Bombix

Sensas Bombix 75ml sprayburk. Spraya 1-2 sprut på ditt bete för att förhöja chansen på napp. Doften och smaken drar till sig mycket mer fisk än om man inte använder den.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Spike-It Garlic Double Tip Scent Marker

Spike-It Scent Markers är färgpennor med doft. Du kan snabbt skräddarsy ditt gummibete för olika förhållanden med Spike-It pennor, en huggpunkt fram, en färgad stjärt tex. Färgen sitter mycket bra och doftensitter i länge. Med Scent Markers blir det enkelt att förändra ditt bete! Just denna modell luktar vitlök och har två olika pennspetsar med olika färger.
Lagernivå:
Från 64,00 kr