Filtrera
Stäng

DAM

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

DAM Quick Fortuna 520FD

Quick Fortuna från DAM är en haspelrulle som är väldigt pålitligt och av förvånansvärt hög kvalitet om man ser till den låga prislappen. Quick Fortuna har en jämn och stark broms, utrustad med 5 kullager, skön att veva på och har ett riktigt snyggt yttre skal. Denna storlek lämpar sig perfekt för lättare/medeltungt insjö- & kustfiske, oavsett om du fiskar efter abborre, regnbåge, havsöring m.m.
799,00 kr 499,00 kr

DAM Quick Winair 920FD

Quick Winair från DAM är en superrulle till ett superpris! Här får du en haspelrulle med hela 9 kullager, rullkropp av 100% magnesium, superlen men starkbroms etc etc. Detta är helt enkelt en fiskerulle för den kräsne! Denna storlek lämpar sig utmärkt för blandat insjöfiske efter abborre, regnbåge m.m men även för kustfisket efter havsöring och makrill. Tack vare att kroppen är tillverkad av magnesium är detta en riktig lättviktsrulle som är väldigt slitstark och klarar tuffa tag. Begränsat antal till detta riktigt låga pris, så passa på!
1.799,00 kr 999,00 kr

DAM Quick Winair 930FD

Quick Winair från DAM är en superrulle till ett superpris! Här får du en haspelrulle med hela 9 kullager, rullkropp av 100% magnesium, superlen men starkbroms etc etc. Detta är helt enkelt en fiskerulle för den kräsne! Denna storlek är väldigt allround och gör sig lika bra för blandat insjöfiske som på kusten. Tack vare att kroppen är tillverkad av magnesium är detta en riktig lättviktsrulle som är väldigt slitstark och klarar tuffa tag. Begränsat antal till detta riktigt låga pris, så passa på!
1.799,00 kr 999,00 kr

DAM Fighter Pro Tele Spin 7ft 7-30g

Fighter Pro Tele Spin från DAM är ett väldigt prisvärt teleskopspö som passar perfekt för nybörjaren eller som ett reservspö. Denna modell lämpar sig utmärkt för blandat insjöfiske efter regnbåge, abborre m.m, fjällfiske eller som ett kortare kustspö efter havsöring. Nu till riktigt lågt pris!
169,00 kr 99,00 kr