Filtrera
Stäng

DAM

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

DAM Salt-X Saltwater Haspel 9ft 5-25g

DAM Salt-X Saltwater är ett haspelspö som är speciellt framtaget för kustfiskaren och klarar av de allra flesta fiskesituationer. Så oavsett om du tänkt fiska havsöring, makrill, torsk m.m kommer Salt-X Saltwater göra susen! Spöna är byggda på en högkvalitativ 24T kolfiberklinga som är utrustad med spöringar och rullfäste som är saltvattensresistenta. Spöna har en snabb aktion och har goda kastegenskaper.
869,00 kr 719,00 kr

DAM Yagi Haspel 7ft 7-28g

DAM Yagi är ett haspelspö som är en uppgraderad modell från den tidigare och mycket populära serien Effzett Yagi. Här har DAM jobbat mycket med att uppdatera kolfiberklinga, bytt till superlätta K-spöringar och gjort så det är ännu mer känsla i spöet. Detta är en väldigt prisvärd spöserie som passar utmärkt för dig som inte vill lägga ner en förmögenhet på ett fiskespö. Denna modell är perfekt för blandat insjöfiske i jakten på abborre, regnbåge, öring m.m eller som ett kortare kustspö.
699,00 kr 599,00 kr

DAM Madcat Propeller Rattles (5 pack)

DAM Madcat Propeller Rattles är en genomlöpande propeller med två rasselkulor på varje sida. Detta gör att du kan få ditt bete att skapa mycket vibrationer och ljud i vattnet vilket kan vara det avgörande för att få fisken att hugga. Tack vare dess genomlöpande design kommer propellern börja snurra automatiskt vid minsta lilla ström. Trä enkelt igenom din fiskelina igenom propellern för att sen fästa din lina i ditt bete och sen är det bara att börja fiska. Supereffektivt och populärt för fisket efter hälleflundra men den har även visat sig ruggigt bra för gäddfisket.
44,00 kr 32,00 kr

DAM Steelpower Pirate 8ft 100-250g

DAM Steelpower Pirate är ett haspelspö som är perfekt för kustfiskaren som vill stå från land och kasta med t.ex häcklor i jakten på många makrillar i varje kast. Då spöet är tillverkat av väldigt slitstarkt glasfiber kommer spöet klara av ett flertal makrillar åt taget med bravur. Spöet har även kastvikter upp till 250 gram vilket gör att man kan kasta iväg tunga sänken och drag riktigt långt. Väldigt prisvärda spön!
360,00 kr 299,00 kr