Filtrera
Stäng

DAM

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

DAM Bankstick 80cm

Banksticks från tyska DAM till ett väldigt rimligt pris. Färg på "hatten" kan variera mellan grön, gul och röd. Varje bankstick är 80cm lång.
29,00 kr 20,00 kr

Effzett Kick-S Spinner 14g

Effzett Kick-S Spinner är ett litet snabbsjunkande spinnerblade med en spinnsked baktill. Detta bete är oerhört effektivt som sökbete efter rovfiskar som abborre, gädda, gös m.m. Tack vare betets relativt höga vikt, trots dessa kompakta kropp får man möjligheten att kunna fiska betet både grunt och djupt samt att man får väldigt långa kastlängder. Testa gärna att veva hem betet väldigt snabbt och grunt, då har Kick-S gett bra utdelning på arter som asp och öring. Ett mångsidigt bete helt enkelt som alla insjöfiskare borde ha i sin fiskelåda!
Lagernivå:
Från 44,00 kr

DAM Hydroforce Nylon Taslan Hipwaders

Hydroforce Nylon Taslan är ett par vadarstövlar från tyska DAM som är tillverkade av en komfortabelt och lättviktigt kombination av laminerat nylon och taslan. Vadarstövlarna slutar vid grenen och fästs enkelt i ett vanligt skärp eller bälte för att inte falla ner. Välj vilken skostorlek du har nedan!
Lagernivå:
Från 499,00 kr

Madcat Jighead Willow Blade 10g (2 pack)

Madcat Jighead Willow Blade är en jiggskalle som är utrustad med en sylvass och superstark enkelkrok i storlek 12/0. Den är även utrustad med ett Willow spinnblad för extra hög attraktion. Perfekta jigghuvuden till stora gäddjiggar.
56,00 kr 44,00 kr