Filtrera
Stäng

DAM

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Effzett Longhorn RTF 11cm 12g

Effzett Longhorn RTF (Ready to fish) är en färdigriggad jigg med en jiggskalle speciellt designad för denna jigg för att ge bästa tänkbara passform, vikt och krokplacering. Denna jigg går lika bra att kasta med som att köra vertikalfiske från båt. Denna storlek är perfekt för abborre, gös eller lättare gäddfiske. Väldigt fina jiggar som är tillverkade av slitstarkt gummi som har en väldigt förförisk gång i vattnet.
Lagernivå:
Från 25,00 kr

Effzett Longhorn RTF 13cm 15g

Effzett Longhorn RTF (Ready to fish) är en färdigriggad jigg med en jiggskalle speciellt designad för denna jigg för att ge bästa tänkbara passform, vikt och krokplacering. Denna jigg går lika bra att kasta med som att köra vertikalfiske från båt. Denna storlek är perfekt för stor abborre, gös eller lättare gäddfiske. Väldigt fina jiggar som är tillverkade av slitstarkt gummi som har en väldigt förförisk gång i vattnet.
Lagernivå:
Från 25,00 kr

Effzett Stinger 7x7 Uncoated (2 pack)

Dessa stingers från DAM Effzett är tillverkade av högkvalitativ koreanskt wire i rostfritt stål som är utrustade med sylvassa trekrokar. Stingerns "öga" är i perfekt storlek så du snabbt och enkelt kan fästa stingern på din jiggskalle. Måtten på stingern är inkluderat kroken. Levereras i två pack. Välj storlek på krok samt längd på stinger nedan!
Lagernivå:
Från 29,00 kr

Effzett Y-Treble Dark Grey (4-8 pack)

Sylvassa och mörkgrå trekrokar från DAM Effzett som är tillverkade av högkvalitativt koreanskt rostfritt stål. Krokarna är 3X starka vilket gör att dom klarar av riktigt tuffa tag utan att böja sig. Perfekta krokar för att byta på dina fiskedrag eller göra stingers med.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 1.079,00 kr
kr0 kr1079