Filtrera
Stäng

DAM

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

DAM Quick Fortuna 520FD

Quick Fortuna från DAM är en haspelrulle som är väldigt pålitligt och av förvånansvärt hög kvalitet om man ser till den låga prislappen. Quick Fortuna har en jämn och stark broms, utrustad med 5 kullager, skön att veva på och har ett riktigt snyggt yttre skal. Denna storlek lämpar sig perfekt för lättare/medeltungt insjö- & kustfiske, oavsett om du fiskar efter abborre, regnbåge, havsöring m.m.
799,00 kr 499,00 kr

DAM Quick Fortuna 530FD

Quick Fortuna från DAM är en haspelrulle som är väldigt pålitligt och av förvånansvärt hög kvalitet om man ser till den låga prislappen. Quick Fortuna har en jämn och stark broms, utrustad med 5 kullager, skön att veva på och har ett riktigt snyggt yttre skal. Denna storlek lämpar sig perfekt för blandat fiske, både i insjöar och på kusten.
799,00 kr 499,00 kr

DAM Quick Fortuna 540FD

Quick Fortuna från DAM är en haspelrulle som är väldigt pålitligt och av förvånansvärt hög kvalitet om man ser till den låga prislappen. Quick Fortuna har en jämn och stark broms, utrustad med 5 kullager, skön att veva på och har ett riktigt snyggt yttre skal. Denna storlek är perfekt för bl.a tyngre kustfiske efter torsk, gäddfiske eller lättare laxfiske.
799,00 kr 499,00 kr

DAM Quick Impressa Pro 430FD

Quick Impressa Pro från DAM är en perfekt fiskerulle för dig som vill ha en ny pålitlig rulle men inte lägga ner några större pengar på dit köp. Denna väldigt snygga och prisvärda rullen är väldigt allround och gör sig lika bra på kusten efter havsöring m.m som i insjöar efter abborre, gös, regnbåge, gädda etc. Rullen är utrustad med 4 kullager, aluminiumspole samt en extraspole i grafit. Som sagt, en perfekt rulle för dig som vill ha något riktigt prisvärt!
699,00 kr 399,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 0,00 kr Max: 999,00 kr
kr0 kr999