Filtrera
Stäng

DAM

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

DAM Quick Fortuna 520FD

Quick Fortuna från DAM är en haspelrulle som är väldigt pålitligt och av förvånansvärt hög kvalitet om man ser till den låga prislappen. Quick Fortuna har en jämn och stark broms, utrustad med 5 kullager, skön att veva på och har ett riktigt snyggt yttre skal. Denna storlek lämpar sig perfekt för lättare/medeltungt insjö- & kustfiske, oavsett om du fiskar efter abborre, regnbåge, havsöring m.m.
799,00 kr 499,00 kr

DAM Quick Fortuna 530FD

Quick Fortuna från DAM är en haspelrulle som är väldigt pålitligt och av förvånansvärt hög kvalitet om man ser till den låga prislappen. Quick Fortuna har en jämn och stark broms, utrustad med 5 kullager, skön att veva på och har ett riktigt snyggt yttre skal. Denna storlek lämpar sig perfekt för blandat fiske, både i insjöar och på kusten.
799,00 kr 499,00 kr

DAM Quick Impressa Pro 440FD

Quick Impressa Pro från DAM är en perfekt fiskerulle för dig som vill ha en ny pålitlig rulle men inte lägga ner några större pengar på dit köp. Denna väldigt snygga och prisvärda rullen är i perfekt storlek för tyngre kustfiske efter makrill & torsk, gäddfiske eller lätt laxfiske. Rullen är utrustad med 4 kullager, aluminiumspole samt en extraspole i grafit. Som sagt, en perfekt rulle för dig som vill ha något riktigt prisvärt!
699,00 kr 399,00 kr

DAM Quick Winair 920FD

Quick Winair från DAM är en superrulle till ett superpris! Här får du en haspelrulle med hela 9 kullager, rullkropp av 100% magnesium, superlen men starkbroms etc etc. Detta är helt enkelt en fiskerulle för den kräsne! Denna storlek lämpar sig utmärkt för blandat insjöfiske efter abborre, regnbåge m.m men även för kustfisket efter havsöring och makrill. Tack vare att kroppen är tillverkad av magnesium är detta en riktig lättviktsrulle som är väldigt slitstark och klarar tuffa tag. Begränsat antal till detta riktigt låga pris, så passa på!
1.799,00 kr 999,00 kr