Filtrera
Stäng

Crony

Är du på jakt efter ett riktigt bra fiskespö för havsfiske, tropisktfiske eller popperfiske så är Crony det rätta valet! Detta är spön av riktigt hög kvalitet som är hårdtestade för både tyngre och lättare havsfiske. Här hittar du havsfiskespön, popperspön, fiskespön för speed jigging m.m. Personalen på EL-GE Sportfiske har använt sig utav Cronys fiskespön i Norge efter torsk och hälleflundra men även i varmare breddgrader efter arter som Durado, GT och andra tropiska fiskar.

 

Beställ ditt Crony fiskespö av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Crony Progress 5,8ft 100-250gr

Crony Progress är en riktigt bra havsfiskespön som är utrustade med spöringar och rullfäste av hög kvalitet från FUJI samt att den är utrustad med en guldig kryssbutt tillverkad av aluminium. Här får du riktigt kraftfull prestanda i en mjuk men stark kolfiberklinga så du kan sätta press på större fiskar. Inte nog med det så är spöet riktigt snyggt designat med svart klinga med gulddetaljer. Progress har även ett EVA handtag för bästa komfort och grepp. Perfekt för blandat havsfiske efter torsk, sej eller lättare hälleflundrefiske.
2.199,00 kr 1.999,00 kr

Crony Sound Decoy Popping 7'9ft -160gr

Sound Decoy Popping spö serier. Crony har inte sparat på krutet under utvecklingen av dessa "top of the line popper spön" Klingad är byggd av Japansk Toray kolfiber av högsta kvalitet i en "multi-split cross-weave moulding" för extra flex och extrem styrka. Man fortsätter med att bestycka denna spöserie med Fuji detaljer, DPS rullfäste, Fuji-K SIC ringar. Detta ger ett lätt spö med en balans och en styrka utöver det vanliga. Crony sätter ribban högt och levererar ett spö som funkar perfekt vare sig om du kastar av revkanterna eller sightfiske på grunt vatten efter GT.
3.899,00 kr 3.599,00 kr

Prodigy PRJC - 5'6ft 80-130gr

Prodigy PRJC-561M från Crony är ett sanslöst roligt speedjiggingspö som är sjukt skönt att fiska med. Byggd av Kinas mest välrenommerade spöbyggare och av extremt högkvalitativa material som, en superstark klinga av 95% Japansk Toray-kolfiber, rullfäste och Alconite-ringar från Fuji. Och exklusiva detaljer så som Japansk chameleonic tråd (ändrar färg beroende på ljus) Handtag av superhård EVA-Foam för ett bekvämt grepp. Perfekt för den som vill ha ett kort, lätt och roligt spö för pilkfisket & hälleflundrafisket runt i Skandinavien med vikter upp till 200g.
1.799,00 kr 1.619,00 kr

Prodigy PRJC - 6ft 200-350gr

Prodigy PRJC-601M från Crony är ett sanslöst roligt speedjiggingspö som är sjukt skönt att fiska med. Byggd av Kinas mest välrenommerade spöbyggare och av extremt högkvalitativa material så som en superstark klinga av 95% Japansk Toray-kolfiber, rullfäste och Alconite-ringar från Fuji. Exklusiva detaljer så som Japansk chameleonic tråd (ändrar färg beroende på ljus) Handtag av superhård EVA-Foam för ett bekvämt grepp. Perfekt för den som vill ha ett kort och lätt spö för pilkfisket & hälleflundrafisket runt i Skandinavien med vikter upp till 500 är inga problem.
1.899,00 kr 1.599,00 kr

Prodigy PRJCII - 6'1ft 100-180gr

Prodigy PRJCII-601MH från Crony är ett sanslöst roligt speedjiggingspö som är sjukt skönt att fiska med. Byggd av Kinas mest välrenommerade spöbyggare och av extremt högkvalitativa material så som en superstark klinga av 95% Japansk Toray-kolfiber, rullfäste och Alconite-ringar från Fuji. Exklusiva detaljer så som Japansk chameleonic tråd (ändrar färg beroende på ljus) Handtag av superhård EVA-Foam för ett bekvämt grepp. Perfekt för den som vill ha ett kort och lätt spö för pilkfisket & hälleflundrafisket runt i Skandinavien med vikter upp till 300 är acceptabelt.
1.699,00 kr 1.529,00 kr

Prodigy PRJS - 6,1ft 100-180gr

Prodigy PRJS-601MH från Crony är ett sanslöst roligt speedjiggingspö som är sjukt skönt att fiska med. Byggd av Kinas mest välrenommerade spöbyggare och av extremt högkvalitativa material som, en superstark klinga av 95% Japansk Toray-kolfiber, rullfäste och Alconite-ringar från Fuji. Exklusiva detaljer så som Japansk chameleonic tråd (ändrar färg beroende på ljus) Handtag av superhård EVA-Foam för ett bekvämt grepp. Perfekt för den som vill ha ett kort och lätt spö för pilkfisket & Helleflundrafisket runt i Skandinavien med vikter upp till 300g
1.799,00 kr 1.699,00 kr

Prodigy PRJS - 6'1ft 200-350gr

Prodigy PRJS 6'1ft 200-350gr från Crony är ett sanslöst roligt speedjiggingspö som är sjukt skönt att fiska med. Byggd av Kinas mest välrenommerade spöbyggare och av extremt högkvalitativa material som, en superstark klinga av 95% Japansk Toray-kolfiber, rullfäste och Alconite-ringar från Fuji. Exklusiva detaljer så som Japansk chameleonic tråd (ändrar färg beroende på ljus) Handtag av superhård EVA-Foam för ett bekvämt grepp. Perfekt för den som vill ha ett kort och lätt spö för pilkfisket & hälleflundrafisket runt i Skandinavien med vikter upp till 450g.
1.799,00 kr 1.619,00 kr