Filtrera
Stäng

Brännare/Stormkök

Här hittar du både stormkök och gaskök vilket är något de flesta sportfiskare borde ha med sig i packningen.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Portabel Gasbrännare

En smidig portabel gasbrännare som passar perfekt för standard gastuber, så som primus. Brännaren gängas enkelt på tuben. Levereras i liten och smidig plastburk för förvaring.
299,00 kr 279,00 kr

Säkerhetskork

Säkerhetskork som passar till trangias bränsleflaskor.
38,00 kr 32,00 kr

Bränsleflaska (1 liter)

Primus Bränsleflaska är ultralätt i extruderad aluminium utan skarvar och lackerad insida för bättre skydd. Anslutningsgänga standard, passar de vanligaste pumpkröken för flytande bränslen.
179,00 kr 149,00 kr

Primus Easy Fuel

Easy Fuel II är som namnet antyder ett mycket lättanvänt kök. Den enkla och pålitliga konstruktionen gör köket perfekt för såväl den globala resenären som vardagsturerna i skogen. Med den smidiga piezotändaren behövs inga tändstickor för att tända, skruva på gasen, tryck på en knapp och en gnista från tändaren gör jobbet. För att vara på den säkra sidan kan det dock alltid vara bra att ta med tändstickor eller tändare. Ett perfekt kök för den globale resenären. Levereras med nylonpåse. Gas ingår ej.
899,00 kr

Primus Lite+ Svart

Lite+ sätter en ny standard för kompakta allt-i-ett-kök. Den unika låsmekanismen (patentsökt) gör köket väldigt stabilt och tack vare modellens Laminar Flow Burner-teknologi (patentsökt) är brännaren lägre än vad som annars vore möjligt, vilket möjliggör ett robustare, lättare och mindre kök. Perfekt för soloäventyret eller kaffe för två – med tillvalet kaffepress får du två nybryggda koppar kaffe inom loppet av ett par minuter! Köket, alla tillbehör inklusive en 100 grams gasbehållare, får plats i kökets 500 ml hårdanodiserade aluminiumkastrull. En nyhet 2015 är att Lite+ har fått ett värmebeständigt fodral tillverkat i det slitstarka materialet G-1000 med insida av filt. Fodralet har även ett handtag i sadelgjord, för säker hantering och möjligheten att använda köket hängande. Locket reducerar koktiden och håller ihop delarna i ryggsäcken och kan med fördel användas som mugg! Lite+ levereras med ett fotstöd som gör att köket förblir stabilt även på ojämna underlag samt en upphängningsanordning med krok. Gas ingår ej.
1.399,00 kr 999,00 kr

Primus Power Lighter

Primus PowerLighter med spetslåga gör det enkelt att tända ditt kök eller lägereld. Temperaturen är på hela 1300°C, vilket underlättar tändning av flytande bränslen i dålig väderlek.
229,00 kr 169,00 kr

Primus Techno Trail

Techno Trail är ett smidigt och praktiskt kök med räfflade kärlstöd som håller kastrullen på plats även om underlaget är ojämnt. Kärlstöden kan vikas ihop och förvandla köket till en liten, kompakt enhet. En metallkåpa skyddar piezotändaren och ventilen så att de inte skadas. Köket levereras i en praktisk och slagtålig BPA-fri plastbehållare som även kan användas som mått. Det passar utmärkt för den lilla gruppen på 1-3 personer. Gas ingår ej.
449,00 kr 399,00 kr

Primus Tändstål

Det optimala sättet att göra upp eld eller tända ditt kök i alla väderlekar. Vattenresistent och fungerar i både regn och snö. Slitstarkt, räcker till tusentals tändningar. Effektivt gnistorna är ca 3000°C.
99,00 kr 90,00 kr

Tändstål

Gör lätt upp en eld var du än är. Du behöver bara dra knivens specialslipade rygg långsamt och hårt längs med tänd stålet. Gnistorna tänder lätt spritkök, grill, papper, näver eller torrt gräs.
99,00 kr 89,00 kr