Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2019' 'september'

Fiskerapport | Albin

Stack ut en sväng efter jobbet med siktet inställt på fiske norr om stan.

Vård och skötsel av andningsvadare | Personalen Tipsar

Guideline har gjort en kanonbra rekomendation för skötsel av vadarbyxor som vi gärna vill dela med oss av!

Nya Lamson Guru GS5 | Punkar´n

Ännu en spännande nyhet ifrån Lamson! Vi skrev nyss om den nya Speedster S och Speedster S HD som ser riktigt fin ut. Nu kan vi rapportera att ännu en modell är på gång ifrån Waterworks Lamson, Guru GS5, Guru och Guru II har varit Lamsons instegsmodell bland deras frästa rullar, extremt mycket rulle för pengarna!

Ny Saltvatten/tropisk krok ifrån Ahrex | Punkar'n

Vi har känt till att det varit på gång länge och vi har fått några sample packs som varit "confidential for private use only" men nu är allt "hysch hysch" över och krokarna är nu klara och kommer till oss inom kort.

Westin Swim 3D | EL-GE John

Nu har det "klassiska" betet även kommit i nya färger som dom kallar Westin Swim 3D där dom är målade på insidan och är transparenta vilket gör att dom har en betydligt mycket längre livslängd än vad dom vanliga som är målade på utsidan har.

Lamson Speester S och Speedster S HD | Punkar'n

Vi har redan skrivit lite om den nya modellen utav Lamson Speedster (modell S) och hur populär och bra dess föregångare Speedster varit. Nu vet vi mer om den nya rullen ifrån Waterworks Lamson! Rullen är "Made in America" och ifrån vissa håll påstås den vara upp till  20% lättare än dess föregångare!

Höstips för färna | Fiskeprofessorn

Nu på hösten när vattnet är på väg att kylas ner kommer vi in i en period då feedermetet blir bra igen. Fisket är detsamma som när du vårtid fiskar efter den ”´bredpannade iden”. Färna är en art som drar ordentligt. Känns ofta som en öring då den lever i strömmande vatten. Underbar att fiska efter!

Frystorkad borstmask, funkar det? | Fiskeprofessorn

Frystorkad borstmask låter som mat till akvariefiskar. Men är faktiskt anpassade till oss sportfiskare. Rätt fiskade kan de vara ruggigt bra.