Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2019' 'mars'

Thomas & Thomas | Martin "Punkarn" Karlsson

Under våren 2018 började jag och Oskar på allvar prata om att plocka in några Thomas & Thomas spön, ett litet men noga utvalt sortiment var tanken men vi valde att vänta till 2019 för få börja året med något nytt och exklusivt.

Ny säsong av Fiskedestination på tv | Johan Broman

Den femte säsongen av tv-serien Fiskedestination börjar sändas på TV4-Gruppens kanal Sportkanalen kl 22:30 tisdagen den 19 mars 2019.

Bait Bash 23-24/2 | Patrik "Fiskeprofessorn" Tjörnmark

Mässan är en specialare i betesbyggandets och flugbindningens tecken men massor av enormt duktiga artister. Jo, jag kallar dem just artister, de är liksom grymma på det de gör. Initiativtagare till mässan är alltid lika trevliga Pontus Wallin. Nöjesfabriken i sig är faktiskt Sveriges största nattklubb dit mängder av välkända artister vallfärdat. Känns att man är på rätt plats med andra ord.

Vårvibbar | Team-Albin

Det är inte mycket som krävs för att man ska vakna upp ur den slags dvala som på något sätt funnits i kroppen sedan tidig höst. Som havsöringsfiskare är det hela ganska enkelt. Plötsligt ser man en krokus i vägkanten eller så träffas man av de första solstrålarna som faktiskt värmer.