Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2018' 'juli'

VITROCKA PÅ DJUPET | Rapport | Team EL-GE Havsfiske
Jag och brorsan Kristofer var ute på ett pass i måndags. Vi stod i valet och kvalet om vi skulle åka ut på 450m+ eller fiska kring 300m och avsluta dagen med vrakfiske.Det föll på det sistnämnda, vilket delvis berodde på ganska grov gammelsjö på morgonen.
Det var det inga problem att få makri...
SIGHTFISKAD LAX PÅ KUSTEN | EL-GE Sportfiske

Efter ett litet tag var fisken tillräckligt nära för att Jonathan skulle kunna presentera flugan på ett bra sätt, sagt och gjort han fick till ett enligt hans utsago ett "perfekt kast". Flugan landade en meter framför laxen med utsträckt tafs, och 5 sekunder senare såg han sin fluglina vina ut mot horisonten. Han hann tvivla både 1 och 2 gånger både på flugkrok och hur hans 0,28 tafsspets skulle hålla ihop, men det gick vägen tillslut. Han ständiga vapendragare Peter kunde efter en halvtimme gå ut och landa en helt slutkörd lax på hela 83 cm!

LRF - Vart skall man fiska?

I denna artikel tänkte jag beskriva tre olika typer av ställen där det LRF är en lämplig metod, vilka fiskar som kan tänkas finnas där och ge tips på vilken sorts rigg som fungerar på just det stället.

Vi bad Andreas från Guideline tipsa om sina favoritutrustningar för laxfisket

Vi frågade våran vän Andreas Johansson som är säljare på Guideline vilka hans favoritutrustningar för västkustens laxförande åar är.

BREAKING NEWS | Storfångst i form av havskatt | EL-GE Sportfiske

Det var i onsdags kväll Daniel och hans flickvän Jenny Talo var ute vid sommarstugan och fiskade i Rombaksfjordenk, Narvik, när något tungt klev på hans utrustning. En havskatt på hela 18kg blankt och 130cm lång.

Fiskerapport från öringsån | Team Tim

Träffade på ett mycket trevligt torrflugefiske hos svärföräldrarna norröver...