Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2017' 'januari'

Stretch Glass Gammarus på nya Ahrex

Här kommer en kort beskrivning på "The Stretch Glass Gammarus" bunden på Ahrex NS172 i den nytillkomna storleken 12 från vår alldeles egna Agne. Klockren upphängar fluga eller fiskad solo, den här typen av mönster är ruskigt heta för fjällfiskaren då många storrödingsjöar har märlkräftor som rödingens huvudföda.  

Flugbindnings nyheter!

Här kommer en summeringen från den senaste leveranser med nyheter på flugbindningsfronten. En ny dubbing, lite nya storlekar på Ahrex krok och ett par flash och syntetshår damp också in, spännande tider!

Hatch Finatic Flyreels!

Nu har vi äntligen fått in Hatch Finatic rullar till webshop och Göteborgsbutiken! Rullarna har en exremt gedigen känsla när man håller i dem. En känsla som måste upplevas för att man verkligen ska förstå det, både precision och materialval är i absoluta världsklass. Just på rullsidan kommer det att hända mycket under säsongen 2017 hos oss så håll ögonen öppna. 

Årets första havsfisketur

I lördags så följde jag med Niclas på Oneguide ut på årest första havsfisketur och hamnade till sist på ringvraket där vi hittade ätande torsk i storleken 3-4kg.

Fishbum: 2017!

Äntligen har det vänt! Den långa sega hösten är förbi! Nu har den första fiskesäsongen startat i alla fall och det är havsöringsfisket i Skåne.

Agne tipsar om Märlor

Märlor fungerar utmärkt som upphängare framför en större ändfluga eller som huvudfluga. Ett underskattat flugmönster som man alltid ska ha med i asken. Missa inte fisket med märlor under hösten eller under vintern längst skånekusten! Här kommer en sammanställning av några flugmönster som Agne använder sig av