Filtrera
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
Stäng
PÅ GRUND AV COVID-19 KAN LÄNGRE LEVERANSTIDER FÖREKOMMA PÅ BESTÄLLNINGSVAROR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO!
RSS

Blogginlägg '2016' 'juli'

Fishbum: Gädda!

Kamrat Dennis har lämnat truppen så jag och Mathias åkte på nya äventyr! Tanken var att gå upp på kalfjället men platsen vi hade tänkt att ha som utgångspunkt kantrades av lodräta berg och såg allmänt jävlig ut. I kombination med att Mathias hade lite känningar i ett knä valde vi att istället ta några pilsner och slappa, ett kraftigt åskoväder gjorde beslutet enkelt!

Röding på Vättern

Fullt ös ute på Vättern nu i helgen. Vid superväder så är ju rödingen den perfekta arten att lägga tid på. Här ser vi Patrik från vår Skövdebutik med en utav helgens fångster.

Vilken öring...

Vår teamfiskare Peter Alexandersson är upp i Frostviksfjällen och har precis luftat den här helt sjuka fjällöringen...

Fishbum: Jokken levererar

Igår var vi längre upp i jokken på lite upptäcktsfärd, jag låter bilderna tala för sig själva. På måndag kommer även Mathias upp så vi håller på och planerar nästa steg.

Fiske rapport från Team Predator

När vi väl fick den intill båten och såg att det var en hyfsad fisk så kommer något stort bakom i full fart. Hela jäkla abborren försvinner i ett nafs plus att min tafs går rakt av. Jag fick inte upp min enda jiggade borre för dagen men en gädda storlek STOR fick sig ett skrovmål. En väldigt spännande syn iallafall när det händer 1 meter ifrån oss. Synd på borren men gäddan behöver också äta, Hade ju varit kul om den inte klippte tafsen.

Fishbum: Fjällbjörkarnas dal

Vi hade kalfjället som mål, rödingtjärnar och karg miljö. Vi ändrade oss. 25 grader och blå himmel...det hade varit perfekt. Men vi har det bättre här! Får en massa öring, ser/tappar stor fisk, har sett en på +1,5 kg och det är stort för fjällöring...

Abborrfiske

Lyckades dock tillslut att lura upp 2 bättre fiskar,1 på 1280 gram 47 cm och en på 940 gram 40 cm. Den större av dom bjöd på en riktigt rolig fight, helt klart den roligaste att få på kroken hittills i år...

Beiarnresan 2016 närmar sig sitt slut

Beiarn resan 2016 kan inte beskrivas som annat än en succé. Vi rapportera för ett par dagar sedan att alla deltagare utom en hade fått storlax (lax över 7kg) och nu har även den sista deltagaren landat en storlax! Man har sammanlagt på resan drillat 29 laxar! Man summerar det som "magiska dagar, i magiska pooler" och vi kan inte annat än instämma!

Fishbum: Lappland

Nu befinner jag mig mellan Arvidsjaur och Luleå, har stannat på en fin liten rastplats mellan två stora sjöar. Laddar batterierna lite och städar ur hemmet, passar på att hänga ut fiskekläderna med då det regnade hela kvällen igår....