Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2016' 'december'

Nyinkommet material till Steelheadflugor

Intruders används framförallt av de flugfiskare som riktar in sig på steelheads. Däremot finns det mängder av användningsområden för dessa flugor. Rörliga färgstarka mönster fungerar till exempel ypperligt på den köldstela havsöringen i våra svenska vattendrag. 

Agne tipsar: Tobisimitation

En perfekt tobisimitation! En riktig dräparfluga då havsöringen riktar in sig på detta bytesdjur. Detta brukar infalla från maj och framåt.

Nyheter från Smith

Vi hade i veckan besök av vår säljare från Smith och vi fick slå en kik på nyheterna för säsongen 2017. Smith gör extremt högkvalitativa produkter, då framförallt med inriktning mot tropiskt fiske. Nytt för nästa säsong är en serie skeddrag av absolut topkvalité, ett par handskar special framtagna för tropiskt fiske och ett par mumsiga nya spön. Redan nu har vi fått in en riktigt exklusiv vara...

Agnes Wintershrimp i butik

I veckan har Agne haft med sig bindstädet till jobbet och testat och demat material. Detta resulterade i ett mönster som går under namnet "Wintershrimp". Ett begränsat antal av Agnes flugor finns nu till försäljning i Göteborgsbutiken!