Filtrera
Stäng

Bärsystem

Här hittar du alla typer av bärsystem som en flugfiskare kan tänka sig behöva. Olika typer av midjeväskor, slingpacks och chestpacks har tagit den nordiske flugfiskaren med storm. Många hade svårt att skilja sig från flugfiskevästen med många fickor, men bärkomfort och variationen på olika lösningar och storlekar har fått vågen att tippa över för de flesta. Simms Headwater serie samt Simms Dry Creek serier har blivit väldigt populära de senaste åren och likaså Patagonias Stormfront system.

Även Lanyards från exempelivs Scientific Anglers, Guideline och Loon har blivit allt populärare bland sportfiskare där man kan ha saker lätttillgängligt under sitt fiske, klockrent till torrflugefisket! Man ska så klart inte glömma bort den traditionella flugfiskevästen heller, vad det gäller bärsystem så är det smaken som styr - identifiera dina behov så har vi rätt förvaring till dig.    

Beställ din flugfiskeutrustning av oss online – enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser. Vår tanke med hela hemsidan är att det ska kännas som att man är inne i våra fysiska butiker. Därför har vi lagt stort fokus på att plocka ut rätt produkter i respektive avdelning på hemsidan, samt att presentera dem såsom vi hade valt att presentera dem för er i våra fysiska butiker. 

 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Greys Strata Flugväst

Greys Strata är en flugväst med smart system av fickor där du får plats med allt som behövs, sin linor, tafsmaterial, flugaskar, småsaker och allt du kan tänka dig. För flugfiskaren är den här lika viktig som verktygsväskan för en snickare.
Lagernivå:
Från 549,00 kr

Guideline Experience Backpack 28 liter

Guideline Experience Backpack är en ryggsäck designad för fiske. Ryggsäcken har en spandex frontficka där du får i jackan, håv eller en spötub (finns velcro låsning vid locket för att hålla tuben). Komfortabel att bära med mesh på ryggen för ventilation och riktigt bra bärmesar, på dessa finns och fästanordning för Guidelines Experience Waistbag. I botten av säcken finns också ett regnskydd för väskan.
1.499,00 kr

Guideline Experience Waistbag Large

Guideline har med sin Experience Waistbag löst problemet att enkelt nå utrustning i väskan utan att man behöver ha den på framsidan. Man har löst det genom att sätta midjeväskan på en skena på midjebältet så du kan ha den på baksidan vid fiske och sedan enkelt dra den via rälsen till fronten där du sen kan hitta det du behöver. På ovansidan finns två plastslingor så att du kan bära den som en chestpack tillsammans med Experience ryggsäcken. Väskan har löstabgart midjebälte, två hakar, två D-ringar för tillbehör, sidofickor för småsaker, ett stort huvudfack och diverse mindre fickor på insidan.
999,00 kr 899,00 kr

Guideline Experience Waistbag Medium

Guideline Experience Waistbag Medium bygger på att man ska kunna ha den på ryggen när man inte använder den och att man sen enkelt kan dra den till framsidan när man behöver något. Midjebältet är därför löstagbart så man kan välja att använda den som en traditionell midjeväska. Väskan ha två plastringar som du kan fästa i Guideline Experience ryggsäcken.
599,00 kr

Guideline Lanyard Ghillie

Ghillie Lanyard är perfekt när man inte önskar att ha med sig så mycket. En smart lösning för verktyg och impregneringsmedel så att man slipper flytta dem mellan fiskejackan och västen. Du har alltid de mest använda produkterna och verktygen lättillgängligt.
199,00 kr 179,00 kr

Hardy Bag Brook

Hardy Bag Brook är en snygg axelväska i retrodesign. Väskan är tillverkad av slitstarkt material och blir bara snyggare ju mer den används. Detta är en liten och smidig storlek på väskan. Två stora "fack" på insidan av väskan. Detta är helt enkelt en fiskeväska för dig som värderar stil!
1.199,00 kr 999,00 kr

Loon Caddy Medium

En smidig hållare/Caddy för flyt/sjunkmedel till flugor. Kompatibel med bl a Top Ride, Blue Ribbon & Easy Dry från Loon. Fästes på västen med hake.
99,00 kr

Loon Hot Box

Loon Hot Box har 6st justerbara fack som håller dagens hetaste flugor nära till hands. En kulkedja medföljer och gör att den enkelt kan fästas där man önskar.
79,00 kr

Loon Lanyard

En smidig lösning för den rörliga fiskaren. Neoprenskydd runt nacken, 5 löstagbara infästningar, tafshållare & justerbar i längd. I priset ingår också: Flugask (6 fack 85x60mm), tafsklippare & bottle holder.
379,00 kr

Loop Dry Backpack 35 (35 liter)

Loop Dry Backpack 35 är en rolltop ryggsäck i PVC Tarp och förstärkt botten. Väskan har svetsade sömmar och smarta fästningsanordningar för spön och tuber. Ryggsäcken har en ergonomiskt utformad ryggplatta med ventilationskanaler. En semitorr ryggsäck vilket innebär att den inte är helt vattentät, materialet kan andas. Väskan är helt vattentät upp till dragkedjan.
990,00 kr

Patagonia Classic Hip Chest Pack 7 liter

Patagonia Classic Hip Chest Pack är en liten och smidig pack för flats, fjällfisket eller kusten. Kan bäras på en mängd olika sätt anpassat för olika fiskesituationer och behov. Tillverkad i vattenavstötande material.
799,00 kr

Patagonia Fore Runner Vest 10 liter (Yellow)

Patagonia Fore Runner Vest är en slimmad väska som håller 2 liter vätska och tillbehör nära kroppen. Väskan andas och är vattenavstötande. Du märker knappt av att den sitter på ryggen och är perfekt för den rörlige fiskaren eller vandraren.
1.199,00 kr