Filtrera
Stäng

Bärsystem

Här hittar du alla typer av bärsystem som en flugfiskare kan tänka sig behöva. Olika typer av midjeväskor, slingpacks och chestpacks har tagit den nordiske flugfiskaren med storm. Många hade svårt att skilja sig från flugfiskevästen med många fickor, men bärkomfort och variationen på olika lösningar och storlekar har fått vågen att tippa över för de flesta. Simms Headwater serie samt Simms Dry Creek serier har blivit väldigt populära de senaste åren och likaså Patagonias Stormfront system.

Även Lanyards från exempelivs Scientific Anglers, Guideline och Loon har blivit allt populärare bland sportfiskare där man kan ha saker lätttillgängligt under sitt fiske, klockrent till torrflugefisket! Man ska så klart inte glömma bort den traditionella flugfiskevästen heller, vad det gäller bärsystem så är det smaken som styr - identifiera dina behov så har vi rätt förvaring till dig.    

Beställ din flugfiskeutrustning av oss online – enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser. Vår tanke med hela hemsidan är att det ska kännas som att man är inne i våra fysiska butiker. Därför har vi lagt stort fokus på att plocka ut rätt produkter i respektive avdelning på hemsidan, samt att presentera dem såsom vi hade valt att presentera dem för er i våra fysiska butiker. 

 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Greys Strata Flugväst

Greys Strata är en flugväst med smart system av fickor där du får plats med allt som behövs, sin linor, tafsmaterial, flugaskar, småsaker och allt du kan tänka dig. För flugfiskaren är den här lika viktig som verktygsväskan för en snickare.
Lagernivå:
Från 449,00 kr

Hardy Bag Brook

Hardy Bag Brook är en snygg axelväska i retrodesign. Väskan är tillverkad av slitstarkt material och blir bara snyggare ju mer den används. Detta är en liten och smidig storlek på väskan. Två stora "fack" på insidan av väskan. Detta är helt enkelt en fiskeväska för dig som värderar stil!
1.199,00 kr 999,00 kr

Kingfisher Midjeväska/Chestpack Medium

Kingfisher Midjeväska är en liten smidig midjeväska som kan bäras antingen runt midjan eller som en chestpack runt halsen. Stort rymligt huvudfack som du enkelt kommer åt med ett meschfack invändigt som gör det enklare att organisera det stora facket. Dessutom finns ytterligare en utanpåsittande ficka där du kan fälla ut locket och förvara flugor i foamslittar. Mycket praktiskt!
399,00 kr 299,00 kr

Kingfisher Midjeväska/Chestpack Small

Kingfisher Midjeväska är en liten smidig midjeväska som kan bäras antingen runt midjan eller som en chestpack runt halsen. Stort rymligt huvudfack som du enkelt kommer åt med ett meschfack invändigt som gör det enklare att organisera det stora facket. Utvändigt finns det en ytterficka med 2 små fack och ett stort samt två utanpåsittande meshfickor.
399,00 kr 299,00 kr

Loon Caddy Medium

En smidig hållare/Caddy för flyt/sjunkmedel till flugor. Kompatibel med bl a Top Ride, Blue Ribbon & Easy Dry från Loon. Fästes på västen med hake.
99,00 kr

Loon Hot Box

Loon Hot Box har 6st justerbara fack som håller dagens hetaste flugor nära till hands. En kulkedja medföljer och gör att den enkelt kan fästas där man önskar.
79,00 kr

Loon Lanyard

En smidig lösning för den rörliga fiskaren. Neoprenskydd runt nacken, 5 löstagbara infästningar, tafshållare & justerbar i längd. I priset ingår också: Flugask (6 fack 85x60mm), tafsklippare & bottle holder.
379,00 kr

Loon Tippet Holder

Loon Tippet Holder är en enkel och snygg tafsdispenser för alla typer av tafsspolar. Enkel att fästa på din väst, väska eller vadare. Utrymme för 6st spolar.
119,00 kr

Patagonia Classic Hip Chest Pack 7 liter

Patagonia Classic Hip Chest Pack är en liten och smidig pack för flats, fjällfisket eller kusten. Kan bäras på en mängd olika sätt anpassat för olika fiskesituationer och behov. Tillverkad i vattenavstötande material.
799,00 kr

Patagonia Stealth Atomic Slingpack 15 liter

En lätt och smidig s.k slingpack som ett alternativt till västen. En smidig "dropout" ficka gör att du får en arbetsyta vid vattnet när du knyter tafsar eller friserar flugor. Slingpacken är gjord i 840-denier tyg coatad i nylon. En invändig 100% vattentät ficka för telefon eller plånbok.
999,00 kr

Patagonia Stormfront Hippack (Black)

Patagonia Stormfront Hippack är en 100% vattentät väska med svetsade sömmar som fixar de tuffaste förhållandena. Saltvatten blir inget problem med dom nya 100% vattentäta TIZIP® dragkedjorna. En snabbtorkande meshbaksida ökar ventialtion och komfort.
1.999,00 kr

Patagonia Stormfront Hippack (Drifter Grey)

Patagonia Stormfront Hippack är en 100% vattentät väska med svetsade sömmar som fixar de tuffaste förhållandena. Saltvatten blir inget problem med dom nya 100% vattentäta TIZIP® dragkedjorna. En snabbtorkande meshbaksida ökar ventialtion och komfort.
1.999,00 kr