Filtrera
Stäng

Båtspön

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Illex Nitro Slow Jig B 190XH 6,2ft 120-250gr

Illex Nitro Slow Jig är ett specialistspö för lättare havsfiske med realtivt små beten. Här har Illex kombinerat känsla, styrka och mångsidighet vilket gör att du får grym kontakt med ditt bete och kan fighta starka fiskar, så som: torsk, bleka, amberjacks m.m. Spöringarna går som en spiral längst klingan, "Brazilian style" vilket gör att spöet får en bättre aktionskurva och får spöet att jobba väldigt effektivt. Illex Nitro Slow Jig är självklart utrustat med den senaste spöringar och rullfäste från FUJi samt att det är utrustat med "trigger" för bästa grepp. Vill du ha ett lättare och mjukt spö som är riktigt skoj att drilla fisk på men som fortfarande har riktigt med styrka så är detta spöet för dig!
3.999,00 kr 2.699,00 kr

Okuma Cortez Black 6'6ft 30-50lbs

Cortez Black är en ny spöserie från Okuma som är tillverkat av starkt och lätt kolfiber. Detta är ett litet kraftigare havsfiskespö som lämpar sig utmärkt för vrakfiske i Sverige där du använder tyngre pilkar och andra beten. Fungerar även perfekt för Norgefisket efter stor torsk, hälleflundra m.m. SIC spöringar i saltvattenbeständigt material och ett rejält EVA handtag samt ett rejält rullfäste ger en robust känsla till spöt.
1.199,00 kr 899,00 kr

Okuma Cortez Black 7'4ft 20-30lbs

Cortez Black är en ny spöserie från Okuma som är tillverkat av starkt och lätt kolfiber. Denna modell är lite längre än sina syskon vilket gör att den lämpar sig perfekt för t.ex havsfiskemete men den fungerar självklart som ett vanligt havsfiskespö också. Att spöet är aningen längre gör att det blir lite mjukare och får en följsammare aktion. Perfekt spö för både Sverige och Norge! SIC spöringar i saltvattenbeständigt material och ett rejält EVA handtag samt ett rejält rullfäste ger en robust känsla till spöt.
1.299,00 kr 899,00 kr

Okuma SLX Specialist Boat 6,6ft 20-30lbs

Okuma SLX Specialist Boat är en serie superba och moderna havsfiskespön som fungerar utmärkt under skandinaviska förhållanden efter hälleflundra, torsk etc men även i tropsika efter tonfisk, amberjack m.m. Spöt är tillverkad av superstark 24ton kolfiberklinga, ALPS spöringar ett rullefäste med aluminium detaljer. Handtaget är tillverkat av foam och är överdimensionerat vilket gör att man får bra grepp om spöt. En riktig värsting serie!
1.499,00 kr 1.349,00 kr

Penn Rampage II Boat Travel 7,6ft 20-30lbs

Penn Rampage II Boat Travel är ett progressivt havsfiskespö med snabb aktion och med en topp som blixtsnabbt förmedlar minsta nafs gör Rampage II Boat som gjord för havets utmaningar oavsett om du fiskar i Sverige eller utomlands. Konstruktionen på 24T-grafitklingorna gör dem förhållandevis slimmade, men med oerhört mycket kraft inbyggt. Fuji-spöringar och ett rullfäste konstruerat för att hålla och hålla på plats. 4-delat spö med en transportlängd på endast 59cm och som levereras i en tålig spötub.
1.299,00 kr 1.179,00 kr

Penn Regiment II Boat 7ft 30lbs

Penn Regiment II Boat är ett havsfiskespö som består av nästan allt du behöver i spöväg. Denna modell är väldigt allround och fungerar lika bra för svenskt fiske på vrak m.m som i Nordnorge efter torsk och hälleflundra. Oavsett om du tänker fiska i tropiska hav där turkosa saltstänk svalkar dig, eller i Ishavets ogästvänliga gråkalla vatten är de här hårdföra kolfiber spöna något du kan lita på. Regiment II Boat är perfekt för pilkfiske, eller havsfiske i Norge efter riktigt stor torsk och hälleflundra. Som sagt: här har du så du klarar dig!
1.499,00 kr 1.349,00 kr

Penn Regiment II Boat 7ft 50lbs

Penn Regiment II Boat är ett havsfiskespö som består av nästan allt du behöver i spöväg. Denna modell lämpar sig utmärkt för tyngre vrakfiske i Sverige, tropiskt fiske eller fiske i Norge efter stor hälleflundra och torsk. Oavsett om du tänker fiska i tropiska hav där turkosa saltstänk svalkar dig, eller i Ishavets ogästvänliga gråkalla vatten är de här hårdföra kolfiber spöna något du kan lita på. Regiment II Boat är perfekt för pilkfiske, eller havsfiske i Norge efter riktigt stor torsk och hälleflundra. Som sagt: här har du så du klarar dig!
1.499,00 kr 1.349,00 kr

Penn Regiment II XT 7ft 15-40lbs

Penn Regiment II XT är havsfiskespön som består av nästan allt du behöver i spöväg till havs. Oavsett om du tänker fiska i tropiska hav där turkosa saltstänk svalkar dig, eller i Ishavets ogästvänliga och gråkalla vatten är de här hårdföra kolfiber spöna något du kan lita på! Grymma båtspön för blandat havsfiske. Som sagt: här har du så du klarar dig!
1.499,00 kr 1.349,00 kr

Savage Gear Boat Bullie Trigger 5.6ft 150-300gr

Savage Gear Boat Bullie Spin är en serie riktigt trevliga havsfiskespön som är speciellt framtagna för riktigt stor fisk och stora beten. Boat Bullie Spin är slittåliga och lättviktsspön som är gjorda på bara de bästa komponenterna. Väldigt populära fiskespön bland havsfiskare i Norge i jakt på torsk, hälleflundra m.m.
1.999,00 kr 1.499,00 kr

Savage Gear Boat Bullie Trigger 5.6ft 250-600gr

Savage Gear Boat Bullie Spin är en serie riktigt trevliga havsfiskespön som är speciellt framtagna för riktigt stor fisk och stora beten. Boat Bullie Spin är slittåliga och lättviktsspön som är gjorda på bara de bästa komponenterna. Väldigt populära fiskespön bland havsfiskare i Norge i jakt på torsk, hälleflundra m.m.
1.999,00 kr 1.499,00 kr

Smith KOZ Magnum Husky 8ft -300gr

Smith KOZ Magnum Husky är ett spö för den som vill ha det absolut värsta som pengar kan uppbringa, både vad det gäller prestanda och material. Ett "super heavy" Snakehead-spö som funkar ypperligt som tyngre allroundspö för gädda. Vi kom även på i butiken att detta kommer vara ett fantastiskt havsfiskespö, framförallt för flundra och havsmete i Norge då det besitter enormt med ryggrad. Kastvikten på 300g motsvarar ungefär 500g vertikal vikt vid båtfisket men det går utmärkt att kasta med vikter ner till 50g. Bilderna är inte rättvisa då detta spöet har ohyggligt snygg finish. Spöet är klassat som ett PE #8-12 spö. OBS: Endast 5 exemplar i hela Europa och vi har lyckats få tag i ett av dom som nu kan bli ditt.
7.499,00 kr 6.999,00 kr

Smith WRC Yunaguni 5'5ft -400gr

Smith WRC Yunaguni är ett spö speciellt designat för stora amberjacks och stora dogtooth tunas, med en lite extremare toppaktion har man exceptionell lyftkraft i hela klingan under hela fighten. Rekommenderas om du vet med dig att det finns riktigt stora fiskar i vattnet du fiskar.
5.999,00 kr 5.299,00 kr