Filtrera
BLACK WEEKEND - ÅRETS STÖRSTA REA!
Stäng
BLACK WEEKEND - ÅRETS STÖRSTA REA!

Agnes resa till Danish Fly Festival!

Agnes resa till Danish Fly Festival!

Nu är Agne från Göteborgsbutiken och Jonatan Ternald på väg mot Kolding i Danmark för att binda havsöringsflugor på Danish Fly Festival. Danish Fly Festival är en mässa som endast är inriktad på flugfisket där det kommer att sitta massor av flugbindare, bland andra Agne, Jonatan Ternald och Allan Overgaard. Där kommer det bindas favoritflugor dem väljer att ha i sina askar för havsöringsfisket.

 

 

På vägen till Danish Fly Festival skall dem, tillsammans med Allan Overgaard, se om de kan få känna på lite Danskt silver i form av havsöring. Gänget är just i detta nu ute i vattnet och har lagt de första kasten i hopp om att få skymta en av de danska torpederna. Det har i veckan rapporterats stor fisk från den Danska kusten, så spänningen växer.

 

 

 

Under helgen kommer vi att köra en ”live-feed” på Instagram med taggen #agnesroadtrip, där man kan följa Agne och hans vänner genom festivalens gång.

 

Uppdatering #1 Fredag:

Jonatan Ternald har lyckats kroka en havsöring på hela 70cm & 3,8kg! 

 

Uppdatering #2 Fredag:

Allan Overgaard drog till med en öring han med! Denna fisk mätte 62 cm och stannade på 2,5 pannor.

 

Uppdatering #3 Lördag:

Dags för frukost! Nu är det snart dags för Agne att ansluta sig till Danish Fly Festival där han kommer sitta hela dagen och binda sina vackra flugor. Håll utkik på Instagram under taggen #agnesroadtrip för att se mer detaljerat vad det är som händer i Danmark just nu!

Uppdatering #4 Lördag:

Nu sitter han på sin plats! 

 

Skriv en kommentar