Filtrera
Stäng

Tyvärr - Denna produkt är utgående och ej längre tillgänglig eller är slut i lager

Abu Garcia Black Max Combo 8ft 15-40g

Black Max är en haspelutrustning från Abu Garcia är en väldigt allround fiskeutrustning som passar lika bra i på kusten efter makrill och havsöring som i insjöar efter gädda, gös och abborre. Utrustningen innehåller ett kolfiberspö av hög kvalitet med mycket känsla, en haspelrulle med 3 kullager med en jämn och fin gång samt superlinan Fireline! Allt detta till ett riktigt bra pris!
Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 492635
Tillverkare: Abu Garcia
Fri frakt!
1.467,00 kr
899,00 kr

 

Utrustningen innehåller:

Spö: Abu Garcia Black Max 8ft 15-40g

Rulle: Abu Garcia Black Max 30FD

Lina: Berkley Fireline Smoke 0,17mm

 

Utrustningen innehåller:

Spö: Abu Garcia Black Max 8ft 15-40g

Rulle: Abu Garcia Black Max 30FD

Lina: Berkley Fireline Smoke 0,17mm

Skriv din egen recension
*
*
  • Dålig
  • Utmärkt
*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

Abu Garcia Vendetta Spinn 8ft 30-60g

Abu Garcia Vendetta är ett spinnspö som lämpar sig perfekt för medeltungt gäddfiske eller som ett lite kraftigare spö på kusten. Omtyckta för sin hållbara och följsamma klinga. Sedan Vendetta introducerades har spöna gjorts snäppet bättre. IntraCarbon™-teknologin innebär att 30T-kolfibern är sammanvävd i ett antal olika riktningar. Resultatet: högre hållbarhet utan mer material. Vikten hålls nere, men spöts aktion finns kvar: tuff, men följsam. Spöets rullfäste har aluminiumdetaljer och spöringar av rostfritt stål med zirkonium-insida.
799,00 kr 599,00 kr

EL-GE Selected Abborre

I detta kitet plockar vi ihop 20st av våra allra hetaste jiggar för abborrfisket med jiggskalle. Här får du olika fabrikat, modeller, storlekar och färger. Fyll gärna i uppgifterna nedan så kan vi plocka mer precist till din order. I kitet ingår även ett gäng lämpliga jiggskallar och en plastask att förvara prylarna i.
249,00 kr