Filtrera
Stäng

Övrigt

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Abu Garcia Favoriter 1

I detta beteskit hittar du 3st klassiska ABU garcia beten som passar de flesta förhållanden. Ett perfekt kit för dig som vill få mycket för pengarna.
129,00 kr 109,00 kr

Börja Fiska - Gädda 2

När du köper ABU Garcias "Börja Fiska" beteskit så får du allt som behövs för att fånga arten du är på jakt efter. Här har ABU noga valt ut beten som visat sig väldigt effektiva för respektive art. Det medföljer även en fiskehandbok med massor av tips och trix.
226,00 kr 149,00 kr

Börja Fiska - Regnbåge 1

När du köper ABU Garcias "Börja Fiska" beteskit så får du allt som behövs för att fånga arten du är på jakt efter. Här har ABU noga valt ut beten som visat sig väldigt effektiva för respektive art. Det medföljer även en fiskehandbok med massor av tips och trix.
226,00 kr 149,00 kr

Classic Atom 3-pack 12gr

Atom är ett hypereffektivt skeddrag som i princip alltid fungerar under de mest skiftande förhållanden. Den breda och vågformade skeden ger en långsam och oregelbunden gång. En riktig klassiker för både gädda och abborre. Nu i 3pack till kanonpris!
129,00 kr 109,00 kr

Darts Finesse Jig Set

Att Finesse-fiska abborre är otroligt kul och effektivt. Det går helt enkelt ut på att skala ner sitt fiske och använda lättare och mindre beten. Eftersom man använder lätta skallar faller betet långsamt och förföriskt mot botten och abborren får långt tid på sig att inspektera betet. Många gånger är en jigg utan paddel ett bra val då den på ett naturligt sätt fiskar av vattnet.
79,00 kr 69,00 kr

Darts Jiggmix Abborre Slim And Fork Tail

Darts Slim And Fork Tail är shadjigg med V-stjärt och paddel med mycket attraktivt rörelsemönster. Välj V-stjärt vid trögt fiske och paddel när abborrarna jagar aktivt. Jiggarna är förstärkta med huggutlösande doft vilket gör dem omöjliga att motstå. Innehåller 6st jiggar och 3 matchande jiggskallar.
59,00 kr 49,00 kr

Darts Neko Rig Set

Darts Neko Rig Set innehåller sänken, krok och jiggar för att kunna testa Neko jiggning. Neko rig är oftast mest effektiv när fisken är trög och skygg, det kan vara vid väderomslag eller kalla perioder. Tackel och fisketips medföljer varje förpackning.
69,00 kr 62,00 kr

Darts Perch Ruler 60cm

Smidigt måttband som enkelt rullas ihop och tar minimalt med plats. Kardborre på baksidan vilket gör det möjligt att även fästa på mattan i båten. Plastkant från nollstrecket för att få exakt mått. Längd 60 cm.
159,00 kr 139,00 kr

Darts Pike Ruler 135cm

Smidigt måttband som enkelt rullas ihop och tar minimalt med plats. Kardborre på baksidan vilket gör det möjligt att även fästa på mattan i båten. Plastkant från nollstrecket för att få exakt mått. Längd 135 cm.
229,00 kr 199,00 kr

Darts Pro-Jiggar Abborre

Ett mycket fint urval av de populära Projiggarna i den minsta storleken, något av de bästa som finns för abborre- och regnbågsfiske. Detta är en klassisk Shad-modell med mycket fin lyster och attraktivt rörelsemönster. Denna jigg går bra att fiska med det effektiva sättet ”bottom bumping”.
89,00 kr 79,00 kr

Darts Pro-Jiggar Gös

Ett trevligt urval av av den något större modellen av projigg, perfekt till stor abborre och gös. Detta är en klassisk Shad-modell med mycket fin lyster och attraktivt rörelsemönster. Denna jigg går bra att fiska med det effektiva sättet ”bottom bumping”.
89,00 kr 79,00 kr

EL-GE Selected Abborre

I detta kitet plockar vi ihop 20st av våra allra hetaste jiggar för abborrfisket med jiggskalle. Här får du olika fabrikat, modeller, storlekar och färger. Fyll gärna i uppgifterna nedan så kan vi plocka mer precist till din order. I kitet ingår även ett gäng lämpliga jiggskallar och en plastask att förvara prylarna i.
249,00 kr