Sök
Filters
Stäng

A.Jensen

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

A.Jensen Danish Seatrout (20 pack)

Krokarna är tillverkade av en mycket känd kroktillverkare i Japan och håller absolut toppkvalité! Svårt att tro när man kikar på priset men kroken är faktiskt sjukt bra! Kroken är kemiskt vässad och har s.k "needle point" spets (kallad cutting point av Tiemco), innebärandes att det krokar sjukt bra! Utrustade med mikro hullingar som är lätta att nypa in för den som vill köra hullinglöst. Ett ruskigt läckert "stuk" på kroken ger flugan en skön stil och det relativt stora gapet i kombination med den grymm aspetsen krokar extremt effektivt. 20st/förpackning
Från 44,00 kr

A.Jensen Flugask

En transparent 2-sidig flugask med slittad foam. Rymmer massor med flugor och ger en god överblic.
129,00 kr 116,00 kr

A.Jensen Flugask

En liten smidig flugask med slittad foam som enkelt kan öppnas med enhandsfattning.
129,00 kr 116,00 kr

A.Jensen Flugask Large

En väldigt praktisk tvåsidig flugask från A.Jensen där du enkelt kan se dina flugor tack vare att flugasken är transparent. Asken är vattentät vilket gör att du kan ha den i ytterplagg utan att vara rädd för att den ska bli blöt inuti. Perfekt för t.ex havsöringsflugor. Asken har 5 foam rader på varje sida och rymmer totalt 160st flugor.
199,00 kr 179,00 kr

A.Jensen Saltwater (10-15 pack)

En för säsongen 2011 ny krok serie från flugbindningsfantomen Jensen i Danmark. Krokarna är tillverkade av en mycket känd kroktillverkare i Japan och håller absolut toppkvalité! Svårt att tro när man kikar på priset men kroken är faktiskt sjukt bra! Den ultimata kustkroken för räkor, fiskimitationer och attraktorflugor för kustfiskaren. De stora storlekarna fungerar perfekt till gäddflugorna, och kolla priset! Kroken är kemiskt vässad och har s.k "needle point" spets (kallad cutting point av Tiemco), innebärandes att det krokar sjukt bra! Utrustade med mikro hullingar som är lätta att nypa in för den som vill köra hullinglöst. Kroken är silverfärgad.
Från 45,00 kr

A.Jensen Schrimp/Dry/Nymf (20 pack)

Krokarna är tillverkade av en mycket känd kroktillverkare i Japan och håller absolut toppkvalité! Svårt att tro när man kikar på priset men kroken är faktiskt sjukt bra! Kroken är kemiskt vässad och har s.k "needle point" spets (kallad cutting point av Tiemco), innebärandes att det krokar sjukt bra! Utrustade med mikro hullingar som är lätta att nypa in för den som vill köra hullinglöst. En krok i den tapering som efterfrågas mest bland våra kustfiskare med god hållbarhet i saltvatten och black nickle utförande. Kroken är fantastisk för flicksländenymfer eller kanske snarare generellt för stora nymfer. Även fin för stora kläckare, streaking caddis och liknande. 20 krok/förp.
Från 44,00 kr

A.Jensen Scud (20 pack)

Krokarna är tillverkade av en mycket känd kroktillverkare i Japan och håller absolut toppkvalité! Svårt att tro när man kikar på priset men kroken är faktiskt sjukt bra! Scud modellen gör sig kalas till räkimitationer och kortskaftade fiskimitationer vilket är väldigt populärt på västkusten i de större storlekarna likväl som de mindre storlekarna lämpar sig till klassiska kläckare, puppor eller nymfer med lite "hookat" stuk. Kroken är guld färgad. 20 krok/förpackning
Från 45,00 kr

A.Jensen Slim Flugask Nymph

A.Jensen Slim Flugask Nymph är en perfekt ask till nymfer och våtflugor. Tar minimal plats i västen.
129,00 kr 99,00 kr

A.Jensen Streamer (20 pack)

Krokarna är tillverkade av en mycket känd kroktillverkare i Japan och håller absolut toppkvalité! Svårt att tro när man kikar på priset men kroken är faktiskt sjukt bra! Kroken är kemiskt vässad och har s.k "needle point" spets (kallad cutting point av Tiemco), innebärandes att det krokar sjukt bra! Utrustade med mikro hullingar som är lätta att nypa in för den som vill köra hullinglöst. En klassisk streamer krok med god hållbarhet i saltvatten och black nickle utförande. 20 krok/förp.
Från 44,00 kr

Epoxy Ögon Green

Detta med ögon är en väldigt stor grej på västkusten. Ett par ögon på en fiskimitation ger både huggpunkt och ett bra allmänt visuellt intryck till flugan. Man kan fästa in ögonen på olika sätt. Enklast är att fixera ögat på flugan med lite snabblim vartefter man applicerar smältlim/epoxy över ögat. På det sättet slipper man att ögat halkar snett när man drar på det skyddade höljet. Dom små ögonen fungerar kanon fint att sätta dit på tubflugan som huggpunkt istället för djungeltupp. 20st/förpackning
Från 32,00 kr

Epoxy Ögon Yellow

Detta med ögon är en väldigt stor grej på västkusten. Ett par ögon på en fiskimitation ger både huggpunkt och ett bra allmänt visuellt intryck till flugan. Man kan fästa in ögonen på olika sätt. Enklast är att fixera ögat på flugan med lite snabblim vartefter man applicerar smältlim/epoxy över ögat. På det sättet slipper man att ögat halkar snett när man drar på det skyddade höljet. Dom små ögonen fungerar kanon fint att sätta dit på tubflugan som huggpunkt istället för djungeltupp.
Från 32,00 kr

Flugask/Foam/Fler storlekar

Flugask med genomskinligt lock. Finns med 4,5 & 6 foam rader. Underlättar valet av fluga vid blåsigt och regnigt väder.
Från 129,00 kr

Foam Cylinder

Klipp till en bit på dryga centimetern utav foamcylindern, bind in det på mitten och vips så har du ett färdigt Boobynymf-huvud! 6st cylindrar/förpackning. Längd 30mm
49,00 kr 44,00 kr

Gethår

Gethåret är styvt vilket gör att det behåller formen i vattnet. Perfekt till stora tubflugor som exempelvis den legendariske Sunrise Shadow. Suger inte vatten i samma mängd som andra liknande material, vilket gör det fint till alla typer av streamers, gäddflugor och saltvattensflugor. En glansig yta och struktur för att hårets fibrer reflekterar ljuset på ett fint sätt. Ca. längd 15-20cm.
Från 65,00 kr

Håvmagnet

Nya starka håvhållare i bästa magnet kvalite, med en imponerade styrka av 7,7lbs. Ingår även ett 80 cm långt elastiskt band vilket är praktisk för håven.
Från 149,00 kr

Pin-On-Reel

En enkel & funktionell Pin-On-Reel med en 30cm lång snodd. Oumbärlig produkt för klipparen.
Från 99,00 kr

Pin-On-Reel -Dubbel

Pin-On-Reel med dubbla coatade wires.
119,00 kr 99,00 kr

Pin-On-Reel med klippare

Snygg, stilig & elegant. Här har man valmöjligheten att använda clippern via vajern i pin-on-reelen eller så kan man ta loss clippern med magnetlåset. Fiffigt!
199,00 kr 189,00 kr

Sax (Böjt blad)

En enkel böjd sax. Lämpar sig väl att klippa exempelvis hjorthårshuvuden med.
39,00 kr 35,00 kr

Sax (Rakt blad)

En enkel och rak sax. 9cm lång.
39,00 kr 35,00 kr

Shrimp Legs Clear

Shrimp Legs Clear har väldigt starka fibrer som fungerar både som ben, ribbat som kropp eller som spröt. Populär som antenn på räkor såsom Honey Shrimp.
59,00 kr 54,00 kr